סוג ההסמכה

אורני סלע
גב' אורנית סלע,
רכזת פדגוגית

מעצבת גרפית בעלת סטודיו מצליח הפועל מעל לעשור, ומתמחה בתחום המיתוג והפקת דפוס. בעלת ניסיון רב בהדרכה ובהטמעת ידע מתקדם, תוכנות, אוריינות דיגיטלית וחזותית ותהליכי יצירה וביקורת.
השכלה:
תואר שני M.A בתולדות האמנות והתרבות החזותית עם התמחות באוצרות, תואר ראשון B.Ed בעיצוב ותעודת הוראה.

הקניית כלים לעיצוב ממשקים, הבנת תהליך אפיון ממשק, חשיבותו ויישומו. הקורס בחלקו פרונטאלי וברובו מעשי - במהלך השיעורים יקבלו הסטודנטים מטלות, הנחיות להגשת עבודות וביקורת על העבודות שהוגשו.
נוכחות בקורס והגשת עבודות בזמן השיעור הינה חובה.

לימודי המסלול מבוססים על שיעורים עיוניים ומעשיים בכל המקצועות הנלמדים, כולל ביקורות על תרגילי הבית. החלק המעשי של המסלול מתקיים במעבדת מחשבים מתקדמת ובה מותקנות כל התוכנות והאמצעים הדרושים, או דרך הזום. הסטודנטים יקבלו הרשאה מהמכללה לשימוש בתוכנות אדובי לכל תקופת הלימודים.

• מה זה UX /  UI  ויסודות האפיון
  • ארכיטקטורת מידע
  • Wireframes +  גריד בסיסי לאתר
  • חוקים בסיסיים בעיצוב ממשקים ופסיכולוגיה באפיון
  • דף השראה ואלמנטים בסיסיים בעיצוב
  • Design patterns
  • אתרים רספונסיביים
  • דף בית
  • סוגי אתרים
  • Prototype + Invision
  • Invision
  • תוכנת XD

מעצבים גרפיים המתמחים בפרינט ומעוניינים להתפתח גם לתחום הדיגיטל ולעצב לאינטרנט ולמובייל.
סטודנטים לעיצוב גרפי, בעלי ידע בתוכנות גרפיות.
תנאי בסיסי לקבלה לקורס: ידע קודם בעיצוב ובתוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ואינדיזיין.

40 שעות אקדמאיות

אחד מהמקצועות המתפתחים והמבוקשים ביותר כיום. מסלול הלימודים מיועד להכשיר את הסטודנטים לתפקיד עיצובי ומאתגר בעולם ההייטק, הסלולר והאינטרנט במחלקות אינטראקטיב וכעצמאיים, בהתאמה לדרישות הקיימות בשוק. לספק לתלמידים ידע תיאורטי ומעשי בעיצוב עם תוכנות מבוססות ענן
במהלך השיעורים בקורס ילמדו הסטודנטים על עולם עיצוב הממשקים, וכיצד לממש עיצובים שיצרו בכלי ענן שונים כדוגמת Marvel App ו- Adobe XD. במהלך השיעורים יתבצע תרגול, לאחר מכן יקבלו הסטודנטים מטלות, הנחיות להגשת עבודות וביקורת על עבודות.

45 שעות אקדמאיות

נוכחות בקורס והגשת עבודות בזמן השיעור הינה חובה.
הסטודנט יכיר את עולם עיצוב הממשקים הדיגיטלי וידע לפתח אתר ואפליקציה. הסטודנט ילמד על עיצוב ממשקים דיגיטלים, ייחשף לתחום הפיתוח ויעצב לעצב אתרים ואפליקציות בצורה ברת פיתוח. נכיר את מסמכי הדוקומנטציה של החברות השונות, ונלמד את כל המושגים השכיחים בעולם הדיגיטל ומשמעותם. בין נושאי הלימוד: UX  -אפיון חווית משתמש, UI  - עיצוב ממשק משתמש, עיצוב ובניית אתרים.

85 שעות אקדמיות
ימי לימוד: א' + ד'
שעות לימוד: 16:45 - 21:00
ייתכנו לימודים במספר מצומצם של ימי ו'
מועד פתיחה: טרם נקבע
מועד סיום משוער: טרם נקבע

שלב 1: מתעניינים

מתעניינים באתר החוגים בוחרים את המסלול המתאים לכם.
מספר הטלפון במרכז הייעוץ למועמדים חדשים: 077-9802802 שלוחה 3
דוא"ל: infost@sapir.ac.il
מזכירות כללית

שלב 2: נרשמים ללימודים

נרשמים לספיר באמצעות הטלפון, או דרך פורטל ההרשמה באתר, ומשלמים את המקדמה.

שלב 3: מקבלים זימון לראיון

לאחר ההרשמה ללימודים ניתן לעקוב אחר הטיפול במועמדותך באמצעות אתר מצב מועמדות לנרשם ובאמצעות הסיסמא שהונפקה לך בעת ההרשמה.

שלב 4: קוראים ומתעדכנים

מקבלים איגרת לתלמיד בה יפורט מה הציוד הדרוש ללימודים.

שלב 5: תחילת המסע

מתחילים במסע מרתק המשלב ידע, מחקר וחיי קמפוס תוססים במכללת ספיר

יניר שוקרון

• מרצה במרכז ללימודי חוץ והמשך

הלימודים יתקיימו בחלקם במרכז ללימודי חוץ והמשך, המכללה האקדמית ספיר ובזום.

מרכז מידע, ייעוץ והרשמה

077-9802802 שלוחה 3