סוג ההסמכה
לו"ז שבועי
נקודות זכות
שכר לימוד אוניברסיטאי

קבוצת קידום הינה קבוצת ההשכלה הפרטית המובילה בארץ. הקבוצה מחזיקה במותגים "קידום" ו-"Wall Street" - בית הספר לאנגלית המוביל בעולם. לקידום ניסיון דידקטי של למעלה מ36 שנה, צוות מורים ומדריכים מהשורה הראשונה וסל מוצרים העשיר ביותר המוצע כיום בישראל, והכל - תחת קורת גג אחת.
קבוצת קידום  פועלת  מתוך שליחות וחזון למנף את החברה הישראלית ואת עולם ההשכלה בפרט; הערך העומד בבסיס כל אחת מפעילויות הקבוצה הוא מצוינות כמנוף חברתי. עשרות אלפי תלמידים ולקוחות עסקיים נהנים ממוצרי הקבוצה ומגשימים את השאיפה למצוינות אישית וחברתית.

קורס הכנה למבחן הפסיכומטרי של קידום הוא הקורס המתקדם בישראל, והיחיד שמבטיח לכם את ההכנה הטובה והנכונה ביותר למבחן.
השילוב של מדריכים מצוינים ומנוסים, כלי לימוד מתקדמים המבוססים על מחקר מקיף ומתודולוגיית לימוד חדשנית הופכים את קורס הפסיכומטרי של קידום לקורס המוביל בישראל. קורס הפסיכומטרי של קידום הוא קורס שמבין כי לימוד אדפטיבי ומותאם אישית, זמינות המדריכים בכל שלבי התרגול, ושימוש בכלי הלימוד החכמים בעולם, הם אלה שיאפשרו לך למצות את הפוטנציאל שלך בדרך לציון הפסיכומטרי.

• מתודלוגיית לימוד אדפטיבית:- שיטת הלימוד הינה האפקטיבית ביותר המשלבת למידה פרונטאלית, לימוד כיתתי ועבודה בקבוצות קטנות. שיטה זו הוכחה ע"י מחקרים כשיטת הלימוד האפקטיבית ביותר.
  • כלי לימוד מתקדמים:
    • כיתה חכמה -  בכל כיתות קידום מלמד המדריך באמצעות לוח דיגטלי המאפשר שיעורים אינטראקטיבים ומייצר תהליך למידה אפקטיבי, גמיש ודינמי. בסוף השיעור שולח המדריך את כל החומר הנלמד לתלמידים - אפילו את ההערות שנכתבו במהלך השיעור בכתב ידו.
    • את קידום - אתר תרגול אונליין הכולל אלפי שאלות פסיכומטריות, תוכנה ללימוד אוצר מילים, סרטונים, מערכת הודעות כיתתית, פורום פסיכומטרי, מערכת לתחקור מבחנים, מעקב אחר התקדמות שיעורי הבית ועוד.
    • E-teacher - ממשק חדשני המאפשר למידה חווייתית ותרגול אונליין באמצעות התחברות מכל מקום לתרגול לייב עם מדריך, גם כשאתה בבית.
  • נבחרת מדריכים מנצחת - מדריכי קידום הינם המנוע והמפתח להצלחה. הנבחרת בעלת ותק וניסיון רב בהוראה אדפטיבית בעלי יכולת מוכחת בהכנת אלפי תלמידים לבחינה הפסיכומטרית.
  • מחלקת מחקר ופיתוח - מחלקת המחקר והפיתוח של קידום היא הוותיקה והגדולה בארץ. המחלקה עוקבת אחרי כל השינויים והמגמות בבחינה הפסיכומטרית ושוקדת כל הזמן על עדכון חומרי הלימוד על מנת שישקפו בכל רגע נתון את הבחינה.

כל הכלים הללו ועוד מבטיחים את ההכנה הטובה והאיכותית ביותר לבחינה הפסיכומטרית. בקידום ניקח אותך הכי רחוק שאפשר!

המרכז ללימודי חוץ והמשך, המכללה האקדמית ספיר / מרכז צעירים נתיבות.

מועדי פסיכומטרי מתקיימים לאורך כל השנה. ישנם ארבעה מועדים שונים: ספטמבר, דצמבר, אפריל ויולי.
לפרטים נוספים על הבחינה הפסיכומטרית באתר המרכז הארצי לבחינות ולהערכה

מרכז מידע, ייעוץ והרשמה