נציגות מרשימה ביותר של בוגרי וסגל בית הספר לאמנויות הקול והמסך ברשימת המועמדים לפרסי הטלוויזיה של האקדמיה הישראלית לטלוויזיה ולקולנוע רני בלייר, במאי ותסריטאי, ראש התוכנית לתואר ראשון בבית הספר לאמנויות הקול והמסך: " בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר שוב מובילים את התעשייה כולה בכל ההיבטים. המועמדים לפרסי אופיר מבין  המרצים, בוגרי ובוגרות בית הספר נמצאים בכל הקטגוריות - מבימוי, דרך כתיבה,  הפקה, ארט, צילום, עריכה ופוסט פרודקשן של תמונה וסאונד.

פרופ' נורית גרץ, פרופסור מן המניין במחלקה לתרבות - יצירה והפקה, זכתה בפרס משרד התרבות והספורט לסופרים ומשוררים עבריים, ע"ש ראש הממשלה לשעבר לוי אשכול לשנת 2021, כאות הוקרה על פועלה בתחום. בוועדת השיפוט של הפרס ישבו השנה פרופ' אבנר הולצמן, בלהה בן אליהו ואלעד בר נוי. בנימוקי השופטים נכתב כי: "בצד הישגיה כחוקרת רבת מוניטין של הספרות העברית והקולנוע הישראלי פיתחה נורית גרץ ערוץ ייחודי של כתיבה ספרותית הנשענת על בסיס תיעודי. אחרי "אל מה שנמוג" (1997), החותר לשחזור שורשי משפחתה בפולין, פרסמה את "על דעת עצמו" (2008), תיאור רחב של פרקים בחיי בן זוגה, עמוס קינן.