נציגות מרשימה ביותר של בוגרי וסגל בית הספר לאמנויות הקול והמסך ברשימת המועמדים לפרסי הטלוויזיה של האקדמיה הישראלית לטלוויזיה ולקולנוע

רני בלייר, במאי ותסריטאי, ראש התוכנית לתואר ראשון בבית הספר לאמנויות הקול והמסך: " בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר שוב מובילים את התעשייה כולה בכל ההיבטים. המועמדים לפרסי אופיר מבין  המרצים, בוגרי ובוגרות בית הספר נמצאים בכל הקטגוריות - מבימוי, דרך כתיבה,  הפקה, ארט, צילום, עריכה ופוסט פרודקשן של תמונה וסאונד. זה הישג שמדבר בעד עצמו, ואת התוצאות רואה כל שנה קהל הצופים בארץ ובחו"ל"

רשימת הבוגרים והבוגרות:

• גיא בלילה ז"ל - יוצר, במאי ותסריטאי הסדרה העלילתית "בני אור".
  • דוד דרעי - יוצר ובמאי הסדרה הדוקומנטרית "משפחות".
  • לביא ונונו - יוצר, במאי ותחקירן הסדרה התיעודית "המדריך לג'נטריפיקציה".
  • יובל יפת - תסריטאי  סדרת הדרמה "השוטרים".
  • אסנת שמידט - מפיקת "חתונה ממבט ראשון"
  • גלי מאיו כהן - עורכת ראשית "הבוזגלוס"
  • יניב רייז - עורך הסדרה הדוקומנטרית "משפחות".
  • דוד דרעי - במאי הסדרה "אבודים".
  • ניסים מסס - עורך ומעצב פסקול הסדרה הדוקומנטרית "מלחמות היהודים".
  • רונן קרוק - צלם הסדרה התיעודית "המדריך לג'נטריפיקציה".
  • דקלה שטרית - עורכת "מצב נפשי"
  • רונן (מקיקס) עמר - צילום "להיות עם חופשי.
  • גדי מוזס - עורך הסדרה התיעודית "המדריך לג'נטריפיקציה".
  • שחף וגשל - מעצב פסקול סדרת הדרמה "היורשת".
  • נטי בטיטו - ניהול אמנותי "מלכות", "ישמח חתני"
  • דן סחר - אפקטים ויזואליים: "השוטרים", "להיות אתה", "עלומים", "שבאבניקים", מעילה.
  • דניאל פליק - אפקטים ויזואליים - "ילדות סכסכניות", "פמת"א", "בני אור", מעילה.
  • אריעד שיקנאג׳י - אפקטים ויזואליים "מלכות".
  • נטע דרור - ניהול אמנותי "להיות איתה".
  • אלפרד טסלר - מקליט שטח - "מלכות".

רשימת המרצים:

• שלומי אלקבץ - מפיק הסדרה העלילתית "נאפס".
  • ירון ניסקי - במאי סדרת התעודה "אויבים".
  • יוסי אפלבאום - מעצב פסקולי הסדרות "השוטרים", " להיות אתה", "קלף מלוכלך" ו"עלומים".
  • אבי מזרחי - מעצב פסקולי "המפקדת", "מנגן ושר", "פרוייקט משפחות", ו "מלכת היופי של ירושלים".
  • יונתן בר גיורא - מלחין הסדרות "אבודים" ו"פרוייקט משפחות".

האם מקדונלד'ס עלולה לסגור את סניפיה בארץ בגלל המלחמה? "ההחלטה של מקדונלד'ס העולמית לרכוש את המסעדות שלה מהזכיין הישראלי עמרי פדן אינה תמרון אסטרטגי בודד. על סמך החלטותיה בעבר, יש סיכוי סביר שהשלב הבא יהיה סגירת סניפי החברה בארץ." מאמר חדש לד"ר וילי אברהם, ראש המחלקה לשיווק טכנולוגי ולנועה ברנע לוי, מרצה במחלקה למנהל ומדיניות ציבורית. למאמר המלא במעריב עסקים
המדינה תעביר 200 מיליון ש״ח למכללה האקדמית ספיר, המוסד האקדמי החשוב בנגב המערבי והמעסיק הגדול ביותר בעוטף ישראל. בהמשך להחלטת הממשלה, יועברו למכללה האקדמית ספיר 200 מיליון ש״ח. הכספים נועדו לשיקום אקדמי וקהילתי שיבטיח את חיזוק הנגב המערבי בעקבות השבת הרצחנית ואת החזרה הבטוחה ללימודים בספיר. נשיא המכללה, פרופ' קידר: "אנו מברכים על החלטת הממשלה. התכנית האסטרטגית שאושרה על ידי הממשלה היא שאפתנית וחשובה.