האקסלרטור מתקיים במרחב האקסלאב, כחלק מפעילות מרכז החדשנות והיזמות ח"י בספיר. הוא מיועד לפרויקטים נבחרים של בוגרות ובוגרי התכנית האקדמית, אשר מעוניינים לקחת את המיזם שלהם כמה צעדים קדימה.   מטרת האקסלרטור להוביל מיזמים נבחרים במשך 3 חודשים, על מנת לבנות מוצר ראשוני, לכתוב תכנית עסקית, לגייס השקעה ולפתוח חברה.

אירוע חשיפת עבודות הגמר של בוגרי המסלול לתקשורת שיווקית ומדיה דיגיטלית השבוע, התקיים אירוע חשיפת עבודות הגמר של בוגרי המסלול לתקשורת שיווקית ומדיה דיגיטלית במכללה האקדמית ספיר. במסגרת האירוע הוצגו עבודות הגמר של הסטודנטים והסטודנטיות - קמפיינים שיווקיים לחברות, עמותות וארגונים חברתיים, המשלבים תכנון אסטרטגי המותאם לצרכי הארגון איתם עבדו והוצאה לפועל של קמפיינים ברשתות החברתיות, במדיה הדיגיטלית ובמדיה המסורתית.  הפרוייקטים הוצגו בפני פאנל שופטים: אריאל פלר- סמנכ"ל שותף בחברת "פאר לוין תקשורת ואסטרטגיה"; יהונתן קינן - מנהל הסטודיו של חטיבת הדיגיטל של תאגיד השידור "כאן" ורחלי סעיד- מנהלת המחלקה

מחר, 13.7, בשעה 18:00, תיפתח תערוכת הבוגרים של בית הספר לאמנות.   20 21 תערוכת בוגרים معرض الخريجين התערוכה מתקיימת בגלריה בקומת הקרקע שבספרייה. לפניכם דברים שכתבה סמדר לוי, אוצרת התערוכה: "למרות שטרם הסתיימה, השנה האחרונה הייתה שנה קשה ומורכבת. כמו קודמתה, שנה זו כפתה הסתגרות, ריחוק ובידוד חברתי בשל מגפת וירוס ה-COVID-19, אך גם הסתגרות ושהייה במרחבים מוגנים בשל מבצע הלחימה שהסתיים לפני מספר שבועות ברצועת עזה הסמוכה, על השלכותיו הקשות על החברה הישראלית.

פגישת התנעה ושולחן עגול מול חברות הייטק בגב ים בבאר שבע, בשיתוף מרכז לאודר לתעסוקה ד"ר שירה צוקר - ראש המחלקה למדעי המחשב בספיר, תמר שוחט - מנהלת המרכז לפיתוח קריירה בספיר ועמוס עטיה - מנהל קשרי האקדמיה בגב ים, נפגשו עם מנהלות ומנהלי משאבי אנוש של מגוון חברות, הפועלות בפארק ההייטק, כדי להבין את הצרכים של חברות ההייטק בגיוס כח אדם איכותי וכיצד יהיה ניתן לשלב בצורה מיטבית את הסטודנטים והבוגרים של ספיר בחברות אלה. תמר שוחט, מנהלת המרכז לפיתוח קריירה במשרד הדקן, ספיר: "המטרה של המרכז לפיתוח קריירה בפגישת ההתנעה הייתה ליצור הזדמנויות שוות עבור הסטודנטים והבוגרים שלנו באקו סיסטם של הנגב, ע"י יצירת

"ביער" הוא ספר ילדים שמציג את יסודות הכלכלה בשפה שכולם יכולים להבין. בספר שמונה סיפורים קצרים שבכל אחד מהם טמון מוסר השכל שהוא למעשה עיקרון כלכלי בסיסי - החל מעלות אלטרנטיבית, יתרון יחסי, השקעה וחיסכון ועד למסחר, בנקים, הלוואות וכשלי שוק. עולם הכלכלה הוא עולם רחב, הנוגע בכל תחומי החיים.

בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר מצדיע לעומר דאידה, שזכתה הערב במקום הראשון בתחרות סרטי הסטודנטים בדוקאביב וכן בפרס הצילום! זו השנה השלישית בה זוכים סרטי הסטודנטים ממכללת ספיר במקום הראשון בתחרות. עומר מצטרפת לזוכות סמדר פלגי, עם סרטה "בית" ב-2020 ושיר חורי עם סרטה "שירה תמה" ב-2019. עומר זכתה עם סרטה "עדר" - סרט תיעודי המלווה את נעמה בת העשר, אשר מתבגרת בתוך החווה של איתמר, אביה, המייעדת צאן ובקר לשחיטה. הוא תופס את המוות כחלק בלתי נפרד מהחיים, והיא, שמחוברת אל בעלי החיים, עוד מחפשת את דרכה.

כתבות נוספות

• אקסלרטור קיץ יצא לדרך

• חדשנות ויזמות בספיר
  • לומדים ערבית מדוברת

• תקווה ישראלית
  • קמפיינרים גדולים

• תקשורת
  • תערוכת בוגרי ביה"ס לאמנות 2021

• בית הספר לאמנות
  • שולחן עגול לטובת שילוב בוגרינו בהייטק

• מרכז קריירה
  • "ביער"- ספר חדש לד"ר עידית רז קלישר

• כלכלה וחשבונאות
  • פעם שלישית ברציפות: מקום ראשון לספיר בדוקאביב!

• אמנויות הקול והמסך