קצת אהבה וחדשות טובות בימים מאתגרים אלה:

ברכות לליאת אלקיים, מרצה במחלקה לתרבות - יצירה והפקה

ליאת אלקיים

הסרט עטור הפרסים "החבר השמן שלי" (Elik and Jimmy באנגלית), שליאת כתבה את התסריט שלו והשתתפה בהפקתו, עלה השבוע לנטפליקס וכבש תוך יום את המקום הראשון בטבלת הסרטים הנצפים ביותר!

הסרט "Elik and Jimmy" הוא מז'אנר הקומדיות הרומנטיות, כאשר  העלילה ישראלית מאוד בכיכובם של מירן מנקס וצחי סדן, שמתרחשת בין הצבא לעיר תל אביב. הסרט זכה בפטיבל חיפה 22, בפרס סרט הביכורים ופרס השחקן הטוב ביותר. את הסרט ביים גודיס שניידר.

ממליצים בחום לצפות - כי קצת אהבה לא תזיק ואסקפיזם בטוח יועיל.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

ריטריט חוסן תעסוקתי
איך מתמודדים עם אי ודאות? איך מזהים כוחות דווקא מתוך אתגר?
קורס בהנחיית אסתר חיות
"ביום חמישי 13.8.26 הסתיים מחזור נוסף של הסדנה הייחודית בנושא "שואה ומשפט" בבית הספר למשפטים בספיר, בהנחיית כב׳ נשיאת בית המשפט העליון (בדימוס) השופטת אסתר חיות. היתה זו חוויה משמעותית ומלמדת עבור הסטודנטים והסטודנטיות.  ד״ר עידו עשת, דיקן בית הספר:  ״בית הספר למשפטים גאה ומברך על בחירתה של כב׳ הנשיאה (בדימוס) ללמד בבית הספר גם השנה, ואני מבקש להודות מקרב לב לכב' הנשיאה בדימוס על יצירת מרחב למידה משמעותי״. תודה לכל מי שתרם להצלחת הסדנה ובייחוד לסטודנטים ולסטודנטיות שלקחו בה חלק. כב׳ הנשיאה חיות החלה את דרכה השיפוטית בשנת 1990 כשופטת בית המשפט השלום בתל אביב.