סוג ההסמכה

נקודות זכות

שכר לימוד אוניברסיטאי

שנה ראשונה חינם ע"פ חוק לחיילים משוחררים

המחלקה לתרבות - יצירה והפקה במכללה האקדמית ספיר, מציעה תוכנית לימודים חדשנית, המקנה תואר ראשון לאמנים וליוצרים המבקשים לרכוש מיומנויות כמנהלי תרבות, כיזמי תרבות וככותבים. התוכנית מיועדת לסטודנטים בבתי ספר לאמנות שאינם מעניקים תואר אקדמי, ומאפשרת השלמת הלימודים לתואר במסגרת לימודית של יום בשבוע.

התוכנית מציעה השכלה אקדמית רחבה בתחום לימודי התרבות, בשילוב התמחות מקצועית בהיבטים שונים של ניהול קריירה יצירתית בקהילה. פרויקט הגמר של התוכנית הוא הפקת אירוע אמנותי רב-תחומי והשתתפות בו.

סטודנטים שעמדו בדרישות הלימודים במוסד שאליו הם רשומים, יזכו בפטור בגובה 30 נק"ז מקורסי בחירה עיוניים בלימודי התואר הראשון במחלקה לתרבות – יצירה והפקה.

מסגרת הלימודים: יום מרוכז אחד בשבוע בסמסטרים א' וב', ומרתוניים יצירתיים, קורסים רב תחומיים ופרויקטים מעשיים בסמסטר הקיץ ובתחילת כל סמסטר.
משך הלימודים – כשנתיים וחצי (7 סמסטרים)

הרישום לתוכנית ייעשה דרך בית הספר לאמנות (מוסיקה, תיאטרון, מחול, אמנות פלסטית), שבו לומד הסטודנט.

מועמדים/ות עם תעודת בגרות ו/או ציון פסיכומטרי

• בגרות מלאה.
  • הצגת ציון סיווג ברמת האנגלית עפ"י מבחן פסיכומטרי, מבחן אמי"ר או אמיר"ם עד לתחילת שנת הלימודים.
  • ראיון קבלה אישי.

בהתאם להוראות המל"ג ולהוראות תקנון הלימודים של המכללה, כל תלמיד לתואר ראשון חייב בלימודי אנגלית כשפה זרה בהתאם לרמה אליה סווג בבחינות המיון לאנגלית. על התלמיד ללמוד בקורסי אנגלית החל מהסמסטר הראשון ללימודים, ולהשלים את כל לימודי האנגלית עד תום השנה השנייה ללימודים. הרישום ללימודי אנגלית במכללה מתבצע ישירות מול המחלקה לאנגלית ובהתאם לתכנית הקורסים המוצעים על ידי המחלקה לאנגלית. לימודי האנגלית מתפרשים על פני כל ימות השבוע ובנפרד מימי הלימודים של קורסי החובה במחלקה. באחריותו הבלעדית של התלמיד לוודא כי מילא אחר כל חובות האנגלית לתואר.

ראשת המחלקה

ד"ר דפנה בן צבי - 077-9802337