לאחרונה, התקיים סיור לימודי של המחלקה לניהול תעשייתי בחברת מבו מטבחים.

סטודנטיות וסטודנטים בקורס תכנון ופיקוח על הייצור, בהנחיית ראש המחלקה ד"ר משה צופי, ביקרו במפעל ובאולם התצוגה בליווי של מנכ"ל החברה יוני כהן, בוגר המחלקה לניהול תעשייתי.

בסיור, שהוא חלק משיתופי הפעולה של המחלקה לניהול תעשייתי עם התעשייה לטובת היכרות של השטח, הגיעו הסטודנטים לתחנות העבודה השונות, התוודעו לכלל בעלי התפקידים במפעל, קיבלו הסברים מקיפים על תהליכי העבודה - החל משלב רצפת הייצור, דרך ניהול המלאי, הרכש, והבטיחות.

במהלך כל  הסיור הסטודנטים והסטודנטיות שאלו ניהלו שיח עם מנכ"ל החברה בנושא הסוגיות השונות הקשורות בעבודה במפעל יצרני, הביעו עניין רב בהסברים שניתנו ואף לקחו חלק בסיעור מוחות משותף בחשיבה על פתרונות אפשריים למגוון סוגיות, שעולות במהלך העבודה במפעל.

הסיור היה מעניין ומועיל, וקישר את הסטודנטים באופן ישיר לתוכן הנלמד בקורסים אותם הם לומדים במחלקה לניהול תעשייתי.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

ביקור הנהלת קרן גרמניה-ישראל GIF
לאחרונה, אירחנו במכללה את הנהלת קרן גרמניה-ישראל (GIF), אחת מהקרנות החשובות והבולטות הפועלות לחיזוק הקשרים האקדמיים-מדעיים בין גרמניה וישראל. הביקור המיוחד של ורנה שיפרמן, מנכ"לית הGIF ומירית לירן, מנהלת המחקר הוקדש למרחב הנגב המערבי ולמכללה בפרט, והסתכם בהצלחה. במהלכו, נערך סיור מרגש באתר ההנצחה "כתב ושם" בסמוך לקיבוץ כפר-עזה בהדרכתה של ד"ר נוגה ראב"ד, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, ביקור בלב שדרות ובאתר ההנצחה והגבורה של תחנת-משטרת שדרות.
מלגת מצוינות ע"ש הדר
השבוע התקיים אירוע הענקת מלגת מצוינות ע"ש הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל לסטודנטית מצטיינת במחלקה לכלכלה וחשבונאות. הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל הייתה בוגרת מצטיינת במחלקה לכלכלה וחשבונאות בספיר. לאחר לימודיה, המשיכה הדר להתמחות במשרד דלוייט בבאר שבע, ולאחריו עברה לעבוד בחברת UBQ Materials בצאלים. ב-7.10 נרצחה הדר יחד עם בעלה בכפר עזה. הוריה החליטו להעניק מלגת מצוינות על שמה על סמך הישגיים אקדמיים וערכים חברתיים ומוסריים גבוהים במיוחד. את המלגה קיבלה שיראל שמילה, סטודנטית בשנה הרביעית לתואר הראשון במחלקה לכלכלה וחשבונאות. שיראל נולדה וגדלה באשקלון.