תלמידי שנה ג' במסלול עיתונות בעידן דיגיטלי של המחלקה לתקשורת, השתתפו לאחרונה בכנס העיתונות השנתי של אגודת העיתונאים שהתקיים באילת, ועוררו עניין רב.

הסטודנטים בלטו בנוכחותם במושבים השונים, שאלו שאלות מן הקהל, וראיינו עיתונאים בכירים רבים לטובת כתבות ואייטמים, שיכינו מתוך הכנס לאתר האקטואליה של המסלול - המגזין ספירלה.

כוכבי המהדורות ועורכים בכירים הגיבו לסטודנטים בחום רב, סיפרו על תחילת דרכם, שיתפו במחשבותיהם על תפקידם, והציעו טיפים נדיבים להשתלבות מהירה בענף. עצם הבחירה של קבוצת הסטודנטים הגדולה לעשות תואר ראשון דווקא בלימודי עיתונות היוותה בעיניהם סמן אופטימי לעתיד מקצוע העיתונות.

בטקס המרכזי של הכנס הוענק פרס האגודה לעיתונאים שרשמו הישגים מקצועיים בלתי רגילים. פרשן הדרום והנגב של חדשות 12 אלמוג בוקר, בוגר המחלקה לתקשורת שאף חזר אליה כמרצה, הוכתר כחתן הפרס על מצוינות ואומץ עיתונאי, והמאמץ הקבוע שלו לייצג את הפריפריה ויישובי העוטף בערוצי הברואדקאסט. 
כשעלה לבמה לנאום עם קבלת הפרס בחר בוקר לפנות ישירות אל הסטודנטים לעיתונות מספיר, אל מול קהל של מאות עיתונאים, וציין עד כמה נוכחותם בכנס חשובה. הוא עודד אותם להציב לעצמם מטרות אישיות ויעדים של מצוינות, ולחתור להשיג אותם בלי הפסקה, בלי לוותר ובלי להתייאש.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

תוכנית מנהיגות אקדמית יצאה לדרך
בתאריך 22/7/2026 התקיים המפגש הראשון של תכנית המנהיגות האקדמית למרצות - LEADAREIT! התכנית, בהובלת ד״ר אפרת כהן טואטי, מתקיימת זו הפעם הראשונה במכללת ספיר. התוכנית מיועדת לחברות סגל אקדמי בכיר, חוקרות ומרצות, המבקשות להרחיב את השפעתן במרחב האקדמי, לחזק את הביטחון והמסוגלות לקראת תפקידי הנהגה, ולפעול מתוך מודעות, השפעה וחזון אישי. המפגש הראשון נערך באקס-לאב בהשתתפות 13 חברות סגל!
מסיבת סיום מנטוריות בחוף ניצנים
לאחרונה, נפגשו חברות תכנית המנטוריות של הדיקנט להוגנות מגדרית, כדי לחגוג סיומה של עוד שנה מוצלחת בתכנית המנטוריות, שמובילות פרופ׳ עינת לחובר, ד״ר שני קונה וד״ר רונית נדיב. הפרוייקט מיועד למרצות במינוי ושלא במינוי, בשלבים שונים בהתפתחות האקדמית שלהן (אך רק כאלה שלאחר הגשת הדוקטורט), במסלולי העסקה שונים (מחקר / הוראה / יצירה) ומתחומי דעת שונים. במפגש על חוף הים, ד״ר רונית נדיב ערכה פעילות סביב הפרוייקט של שנה שחלפה, שיתפנו חוויות ודנו בהמלצות להמשך פעילות הפרוייקט. התכנית תמשיך גם בתשפ״ז ומי שמעוניינת לשמש מנחה לעמיתה במכללה ו/או להיות מונחה על ידי עמיתה במכללה יכולה לפנות למובילות הפרוייקט,