השחקנית אסתי זקהיים מונתה לאחרונה לראש מסלול משחק ויצירה לקולנוע בבית הספר לאמנויות הקול והמסך.

זקהיים מלמדת במכללה משנת 2014, בין היתר לימדה משחק ויצירה ואימפרוביזציה לתסריט סרט קצר.

זקהיים היא שחקנית תיאטרון, טלוויזיה וקולנוע ישראלית, זוכת שני פרסי אופיר. כיהנה כיושבת ראש שח"ם - ארגון השחקנים בישראל בשנים 2016–2021.

פרופ' סמי שלום שטרית, ראש בית הספר לאמנויות הקול והמסך: ״אנחנו שמחים מאוד, שאסתי לקחה את הובלת לימודי המשחק למסך בביה"ס. היא מביאה לתפקיד הן את ניסיונה הרב והן את מקצועיותה ואת אישיותה הסוחפת. כולנו נרגשים על הצטרפותה להנהגת ביה"ס.״

צילום: מאי סביר

בית הספר לאמנויות הקול והמסך זכה באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי, וסרט הגמר ׳שמעי קלמי׳ של בוגרת בית הספר זכה בקטגוריית סרט הסטודנטים הטוב ביותר בטקס פרסי הפורום הדוקומנטרי לשנת 2023. בטקס שנערך אתמול (ב׳) במרכז בתרבות אניס ביפו, זכה בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי. בוועדת הפרס נימקו כי ״בית הספר הפך עם השנים לחלק משמעותי וחשוב בעיר שדרות ובשאר יישובי העוטף, רבים מתלמידיו ובוגריו מגיעים מהדרום ונשארים לעבוד וללמד בדרום.
חדש על המדף - במילא גורלך נחרץ
ספר חדש לנורית גרץ, פרופ' מן המניין במחלקה לתרבות - יצירה והפקה - "ממילא גורלך נחרץ". מעל לשלושה מיליון איש כבר מתו בעולם, מספר הנדבקים בישראל הגיע לשני מיליון מאתיים, ראש הממשלה הכריז על תקנות חירום לסגר כללי, ואני עוברת מאוראן לפירנצה, ומפירנצה לאתונה ועוד אחורה, ומגיעה בסופו של דבר למגפה בתבאי, שהתרחשה במאה החמישית לפני הספירה במחזה של סופוקלס, אדיפוס המלך.