פרופ' קידר נבחר פה אחד בוועדת האיתור לבחירת נשיא המכללה האקדמית ספיר.

מינויו של פרופ' קידר, המכהן כיום כמשנה לנשיא לעניינים אקדמיים של המכללה, אושר פה אחד בחבר הנאמנים של המכללה.
 
פרופ' ניר קידר מונה לנשיא המכללה האקדמית ספיר ויחליף את פרופ' שי פלדמן, אשר ביקש לאחרונה לסיים את כהונתו לאחר שלוש שנים בתפקיד.
פרופ' קידר מכהן בשנים האחרונות כמשנה לנשיא לעניינים אקדמיים במכללה האקדמית ספיר. לפני כן היה ראש בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר ופרופסור למשפטים והיסטוריה בפקולטה למשפטים באוניברסיטת בר-אילן.
פרופ' קידר בעל תואר ראשון במשפטים ובהיסטוריה כללית מטעם אוניברסיטת תל-אביב ובעל תואר דוקטור למשפטים ולהיסטוריה של המשפט מטעם אוניברסיטת Harvard. הוא התמחה אצל נשיא בית המשפט העליון, הפרופ' אהרן ברק.  קידר פרסם חמישה ספרים ומאמרים רבים בתחומי התמחותו.

גלעד שר, יו"ר הוועד המנהל של המכללה האקדמית ספיר: "אני מודה בשם כולנו לנשיא היוצא, פרופסור שי פלדמן, על שירותו המסור וכהונתו המוצלחת בראשות מכללה מהטובות בישראל. במכללת ספיר משרתים מאות נשים ואנשים מהטובים בארץ. בהכירי את ניר, אני משוכנע שכנשיא, הוא יוביל איתם את המכללה אל פסגות והישגים רבים".
 

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

ריטריט חוסן תעסוקתי
איך מתמודדים עם אי ודאות? איך מזהים כוחות דווקא מתוך אתגר?
קורס בהנחיית אסתר חיות
"ביום חמישי 13.8.26 הסתיים מחזור נוסף של הסדנה הייחודית בנושא "שואה ומשפט" בבית הספר למשפטים בספיר, בהנחיית כב׳ נשיאת בית המשפט העליון (בדימוס) השופטת אסתר חיות. היתה זו חוויה משמעותית ומלמדת עבור הסטודנטים והסטודנטיות.  ד״ר עידו עשת, דיקן בית הספר:  ״בית הספר למשפטים גאה ומברך על בחירתה של כב׳ הנשיאה (בדימוס) ללמד בבית הספר גם השנה, ואני מבקש להודות מקרב לב לכב' הנשיאה בדימוס על יצירת מרחב למידה משמעותי״. תודה לכל מי שתרם להצלחת הסדנה ובייחוד לסטודנטים ולסטודנטיות שלקחו בה חלק. כב׳ הנשיאה חיות החלה את דרכה השיפוטית בשנת 1990 כשופטת בית המשפט השלום בתל אביב.