פרופ' קידר נבחר פה אחד בוועדת האיתור לבחירת נשיא המכללה האקדמית ספיר.

מינויו של פרופ' קידר, המכהן כיום כמשנה לנשיא לעניינים אקדמיים של המכללה, אושר פה אחד בחבר הנאמנים של המכללה.

פרופ' ניר קידר מונה לנשיא המכללה האקדמית ספיר ויחליף את פרופ' שי פלדמן, אשר ביקש לאחרונה לסיים את כהונתו לאחר שלוש שנים בתפקיד.
פרופ' קידר מכהן בשנים האחרונות כמשנה לנשיא לעניינים אקדמיים במכללה האקדמית ספיר. לפני כן היה ראש בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר ופרופסור למשפטים והיסטוריה בפקולטה למשפטים באוניברסיטת בר-אילן.
פרופ' קידר בעל תואר ראשון במשפטים ובהיסטוריה כללית מטעם אוניברסיטת תל-אביב ובעל תואר דוקטור למשפטים ולהיסטוריה של המשפט מטעם אוניברסיטת Harvard. הוא התמחה אצל נשיא בית המשפט העליון, הפרופ' אהרן ברק.  קידר פרסם חמישה ספרים ומאמרים רבים בתחומי התמחותו.

גלעד שר, יו"ר הוועד המנהל של המכללה האקדמית ספיר: "אני מודה בשם כולנו לנשיא היוצא, פרופסור שי פלדמן, על שירותו המסור וכהונתו המוצלחת בראשות מכללה מהטובות בישראל. במכללת ספיר משרתים מאות נשים ואנשים מהטובים בארץ. בהכירי את ניר, אני משוכנע שכנשיא, הוא יוביל איתם את המכללה אל פסגות והישגים רבים".

More News

בית הספר לאמנויות הקול והמסך זכה באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי, וסרט הגמר ׳שמעי קלמי׳ של בוגרת בית הספר זכה בקטגוריית סרט הסטודנטים הטוב ביותר בטקס פרסי הפורום הדוקומנטרי לשנת 2023. בטקס שנערך אתמול (ב׳) במרכז בתרבות אניס ביפו, זכה בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי. בוועדת הפרס נימקו כי ״בית הספר הפך עם השנים לחלק משמעותי וחשוב בעיר שדרות ובשאר יישובי העוטף, רבים מתלמידיו ובוגריו מגיעים מהדרום ונשארים לעבוד וללמד בדרום.
חדש על המדף - במילא גורלך נחרץ
ספר חדש לנורית גרץ, פרופ' מן המניין במחלקה לתרבות - יצירה והפקה - "ממילא גורלך נחרץ". מעל לשלושה מיליון איש כבר מתו בעולם, מספר הנדבקים בישראל הגיע לשני מיליון מאתיים, ראש הממשלה הכריז על תקנות חירום לסגר כללי, ואני עוברת מאוראן לפירנצה, ומפירנצה לאתונה ועוד אחורה, ומגיעה בסופו של דבר למגפה בתבאי, שהתרחשה במאה החמישית לפני הספירה במחזה של סופוקלס, אדיפוס המלך.