יום ג' | 19/10/2021 | 19:00 | מרכז אושרה

בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר היה הראשון לשלב לימודים אקדמיים לצד התמחות בלימודי טלוויזיה, עם דגש על פיתוח והפקת תוכן איכותי וחדשני.

במהלך 20 שנות קיומו של בית הספר למדו בו סטודנטיות וסטודנטים אשר השתלבו בתפקידים משמעותיים בתעשיית הטלוויזיה, וביניהם בוגרות ובוגרים האחראים ושותפים להפקות מרשימות ומצליחות - בהם רון פלדמן, שפיתח את סדרת הטלוויזיה "רון" במהלך לימודיו בבית הספר; סהר שביט עם "בלקספייס"; אושרית סרוסי עם "זאת וזאתי"; גיא בלילה עם "בני אור"; ויובל יפת עם "השוטרים".
השנה, פסטיבל קולנוע דרום מקיים לראשונה אירוע חגיגי בו יציגו הסטודנטים והסטודנטיות פרויקטים מגוונים לפיתוח סדרות טלוויזיה ורשת עליהן עבדו בשנתיים האחרונות בליווי טובי המורות והמורים. הפרויקטים יוצגו בפני ראשי תעשיית הטלוויזיה, מפיקים, יוצרים, מנהלי קרנות וגופי שידור, ובנוכחות קטיה קירבי, מנהלת אמנותית בפסטיבל הבינלאומי לסדרות טלוויזיה SERIES MANIA, הנחשב לפסטיבל היוקרתי והחשוב בעולם בתחומו.

בתום האירוע יתקיים קוקטייל חגיגי בו תהיה הזדמנות לפגוש את היוצרות והיוצרים המוכשרים. הנכם מוזמנים להישאר בפסטיבל ולהנות ממגוון עצום של יצירה איכותית.

הפיצ'ינג בהנחיית ד"ר איתי חרל"פ, ראש מסלול טלוויזיה, בית הספר לאמנויות הקול והמסך, המכללה האקדמית ספיר.

פאנל מקצועי:
מוש דנון מפיק ויוצר קולנוע וטלוויזיה ("בטיפול", "בלקספייס")
קטיה קירבי מנהלת אמנותית בפסטיבל "סיריז מאניה"
יובל יפת תסריטאי ויוצר קולנוע וטלוויזיה ("השוטרים", "יהלומים")

הפיילוטים המשתתפים:

הילל מה נעים | מעין חומסקי
הילל, שמחשיב את עצמו למתקשר הטוב בעולם, יוצא לקנות קפה לאמא שלו, שאצלה הוא גר, שם הוא פוגש את הזוג הילה ואושרי - אותם הוא מזרים לראות אותו מתקשר

וואפל בוי | שון בן שאול
ניר, בחור חסר ביטחון וחרדתי, שמתקשה לקבל את העובדה שהוא קניבל, מנסה להתפרסם ולצבור קהל מעריצים בתור ראפר מתחיל, למרות המכשולים שהקניבליזם וצימאון הדם שלו מציבים בפניו.

הנוסע בזמן | יובל ניסים
יוטיוברית פוגשת נוסע בזמן והם יוצאים למסע חיפוש אחרי הבננה שתציל את עתיד העולם.

שמנמנה | שני גבע
שלי היא בחורה מלאה שאין לה בעיה עם המראה שלה. היא רק מנסה לחיות את חייה אך נתקלת בהרבה תגובות סביב המשקל, המראה וההתנהגות שלה שמוציאות אותה משלוותה.

הפטיו | נטע שהם
חייהן של ארבע משפחות שכנות, שהחליטו לחיות חיים שיתופיים, מתערערים כאשר זקן השבט נפטר.

שושקה | יעל להימן, אדיר בניסטי
כאשר מחלת הפרקינסון מכריעה את בעלה של שושקה והמצב הכלכלי נהיה בלתי אפשרי, שושקה מחליטה לקחת את גורלה בידה ולמכור קנאביס על מנת להתקיים. אבל מה שהתחיל כפתרון זמני הופך לעסק גדול, המספק צרות גדולות אף יותר.

שיווי משקל | רותם רובינשטיין
הפרויקט עוסק בחייהן של חמש נשים בבית שיקומי להפרעות אכילה. הפיילוט מסופר מנקודת מבטה של מיקה, במהלך יום הולדתה ה-27.

אבן חן הפקות | שאול אדם
דרמה קומית המגוללת את סיפורם של שלושה גברים המנהלים עסק של צילום חתונות.

סמן ביומן 2021-10-19 19:00:00 2021-10-19 20:30:00 פיצ'ינג טלוויזיה בהנחיית איתי חרל"פ מרכז אושרה המכללה האקדמית ספיר info@sapir.ac.il Asia/Jerusalem public