מהי תוכנית מושל?

תוכנית מושל הינה תוכנית מלגות פרטית של היזם ואיש ההייטק מרטין מושל. התוכנית מספקת מעטפת ייחודית לסטודנטים, בעלי יכולות אישיות, נחישות ומוטיבציה, המגיעים מרקע כלכלי מאתגר ביותר ושואפים לחולל שינוי בחייהם ובחיי משפחותיהם.

תוכנית מושל מיועדת לסטודנטים לתואר ראשון בתחומי הלימוד: הנדסה, מחשבים ורפואה, במוסדות האקדמיים: אוניברסיטת חיפה, מכללת אורט בראודה, ע״ש סמי שמעון, SCE , הטכניון, אוניברסיטת תל אביב האוניברסיטה העברית, המרכז האקדמי לב, אוניברסיטת בן גוריון בנגב. בנוסף, אנו תומכים במסלולי הלימוד הספציפיים: במכללה האקדמית ספיר - אפיק מעבר להנדסה באוניברסיטת בן גוריון ובסטודנטים הלומדים בתוכנית רפואה 4 שנתית באוניברסיטת אריאל בשומרון.

התוכנית מכוונת תעסוקה ומכשירה את בוגריה במפגשים, סדנאות, הרצאות וליווי אישי לקראת כניסה אופטימלית לעולם התעסוקתי בתחום אותו בחרו ללמוד. מאות בוגרי התוכנית בארץ ובעולם מרכיבים קהילת בוגרים משמעותית ודינאמית המהווה מודל לחיקוי, למנהיגות ומצוינות בחברה הישראלית, והיא זו המעבירה את החזון וערכי התוכנית הלאה לדורות הבאים.

מושל: הרבה יותר ממלגה

שכ״ל מלא בהתאם למומלצת (תואר ראשון).
דמי קיום לאורך כל שנות הלימודים.
ליווי אישי של רכזת סטודנטים במהלך לימודי התואר.
ליווי אישי של רכזת תעסוקה המסייע להשתלבות במשרת סטודנט בתחום הלימוד וכן להשתלבות במשרת בוגר לאחר תקופת הלימודים.
סדנאות לרכישת ידע, כלים ומיומניות רלוונטיות בעולם האקדמיה והתעסוקה.

למי מיועדת התוכנית?

לסטודנטים שנה א'

לסטודנטים שנה א' במסלול אפיק מעבר ללימודי הנדסה בבן גוריון, הלומדים באחד מהמקצועות הבאים:

הנדסת חשמל ומחשבים | הנדסת מערכות תוכנה ומידע | הנדסת תוכנה | הנדסת נתונים | הנדסת מכונות | הנדסה כימית | הנדסת תעשיה וניהול | הנדסת חומרים | הנדסת בניין.

המלגה מיועדת לסטודנטיות וסטודנטים, המגיעים מרקע סוציו-אקונומי מאתגר.

איך נרשמים?

להגשת מועמדות

לפרטים נוספים

ניתן לפנות במייל לרכזת הסטודנטים - ג׳ני קלנר:
jeniakelner@moshalscholarship.org
יש לציין את שמכם/ן המלא, מוסד הלימודים ומסלול/ תחום הלימוד.

קישור למידע נוסף

"If you believe in yourself, I will believe in you. If you are determined to realise your potential and to change your life and the lives of those around you, I will be there for you. Together we can pay it forward and make difference."
- Martin Moshal -