למעלה מ־25 שנות ניסיון בשיווק ואסטרטגיה: אמיר מלץ מונה למנהל אגף השיווק ויחסי הציבור של המכללה האקדמית ספיר.

אמיר מלץ (51), תושב מודיעין ואב לשלושה, מונה למנהל אגף השיווק ויחסי הציבור של המכללה האקדמית ספיר. מלץ, מנהל שיווק ואסטרטגיה בכיר, הוא בעל ניסיון של יותר מ־25 שנה בתחומי התקשורת, התרבות, החינוך ומוצרי הצריכה. 

במהלך הקריירה שלו כיהן מלץ בתפקידי ניהול בכירים במוסדות ובחברות מהמובילות בישראל, בהם סמנכ"ל שיווק, אסטרטגיה ומוצר בקבוצת קידום ידע והשכלה, סמנכ"ל שיווק, שירות ומכירות במוזיאון "אנו - בית התפוצות", ומנהל השיווק לשוק הפרטי ב־HOT mobile.

מלץ הוביל מהלכים משמעותיים של טרנספורמציה שיווקית, מיתוג מחדש והטמעת חדשנות דיגיטלית - בהם השקת HOT mobile והובלת מהפכת הסלולר בישראל, מיתוג מחדש של מוזיאון "אנו - בית התפוצות" שזכה בפרס אפ"י ואיגוד השיווק, והובלת מהלך דיגיטלי בקבוצת קידום שכלל שילוב טכנולוגיות AI והקמת מערך שיווק מבוסס דאטה.

מלץ הוא בעל תואר ראשון רב־תחומי וארכיאולוגיה מהאוניברסיטה העברית ותואר שני במנהל עסקים עם התמחות בשיווק מהאוניברסיטה הפתוחה. 

מר אמיר מלץ, מנהל אגף שיווק ויחסי ציבור  במכללה האקדמית ספיר: ״אני גאה ומתרגש להצטרף לנבחרת המנצחת של המכללה האקדמית ספיר. מוסד אקדמי ישראלי שהוא שילוב של מצוינות אקדמית וציונות של עשייה. אין מוסד ראוי יותר בעיני ממכללת ספיר שיצליח, ישגשג ויגשים את החזון האסטרטגי העתידי. אני בטוח שנעשה ונצליח.״

פרופ’ ניר קידר, נשיא המכללה האקדמית ספיר: ״אני מברך את מר אמיר מלץ עם כניסתו לתפקיד מנהל אגף השיווק ויחסי הציבור של המכללה האקדמית ספיר. אמיר מביא איתו ניסיון עשיר ומרשים בתחומי השיווק, האסטרטגיה והתקשורת לצד היכרות מעמיקה עם עולם החינוך והתרבות בישראל. יחד נמשיך לבסס את ספיר כמוסד אקדמי מוביל וכמנוע הצמיחה המרכזי של העוטף והנגב המערבי״.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

קורס של אסתר חיות
כב׳ הנשיאה (בדימוס) השופטת אסתר חיות שוב תנחה בסמסטר הקיץ בבית הספר למשפטים בספיר סדנה ייחודית בנושא ״משפט ושואה״   בית הספר למשפטים בספיר גאה להודיע כי כב׳ הנשיאה (בדימוס) השופטת אסתר חיות תלמד בבית הספר בסמסטר הקיץ הקרוב שוב את הסדנה הייחודית בנושא ״משפט ושואה״. כב׳ הנשיאה חיות החלה את דרכה השיפוטית בשנת 1990 כשופטת בית המשפט השלום בתל אביב. בשנת 1997 מותנה לבית המשפט המחוזי, ובשנת 2004 מונתה לכהונת שופטת בבית המשפט העליון.
כנס המרכז לחקר החברה הבדואית
החודש התקיים בספיר הכנס השנתי הראשון של המרכז הלאומי לידע ולחקר החברה הערבית־בדואית בנגב, הפועל במכללה האקדמית ספיר. בכנס השתתפו למעלה מ־350 משתתפים, ביניהם חברי כנסת, ראשי רשויות, אנשי אקדמיה, נציגי משרדי ממשלה, ארגוני חברה אזרחית, נציגי ציבור, סטודנטים ואנשי קהילה מהחברה הערבית-בדואית ומהחברה היהודית בנגב. במהלך הכנס הוצגו נתונים ומחקרים עדכניים של חוקרי וחוקרות המרכז והוא שיקף שנת עבודה אינטנסיבית של המרכז באיסוף, ניתוח והנגשת נתונים מהימנים על החברה הערבית־בדואית בנגב.  אחת מנקודות החוזק הבולטות של הכנס הייתה היכולת להושיב יחד, תחת קורת גג אחת, נציגי ממשלה, אקדמיה וחברה אזרחית - גם