לאחרונה הסתיים המחזור הראשון של קורס ממוני הגנת הפרטיות (DPO) במרכז ללימודי חוץ והמשך בריכוז פדגוגי של ד"ר שרון בר-זיו ועו"ד רביד פטל. קורס מקוון ומעמיק שנערך בחסות הרשות להגנת הפרטיות.

במקביל לסיום המחזור הראשון, כבר נפתח המחזור השני של הקורס עם כמות משתתפים כפולה – עדות ישירה לאמון, לביקוש ולהכרה ברמה האקדמית והמקצועית הגבוהה של הקורס, ולסטנדרטים המחמירים והבלתי מתפשרים שמלווים אותו.

ד"ר שרון בר-זיו ועו"ד רביד פטל: "גאים מאוד בסטודנטים והסטודנטיות שסיימו את המחזור הראשון בהצלחה - קבוצה איכותית של אנשי מקצוע שבחרו לצלול לעומקם של עולמות הפרטיות והמידע, ויצאו מהקורס עם כלים משמעותיים לעשייה בשטח."

"הקורס הזה הוא לא רק הכשרה מקצועית - הוא מהלך בעל ערך חברתי, ציבורי ואזורי אמיתי, במיוחד כשהוא מתקיים באקדמיה בפריפריה הדרומית, כאן אצלנו – במכללת ספיר, שער הנגב, בתקופה שבה ההגנה על פרטיות היא כבר לא מותרות, אלא הכרח."

תודה גדולה לרשות להגנת הפרטיות ולעו"ד גלעד סממה, ראש הרשות, על האמון, התמיכה והחסות – שבלעדיהם הקורס הזה לא היה מתאפשר כפי שהוא. זכינו לעבוד עם נבחרת מרצים ומרצות מהשורה הראשונה, שלימדו, שיתפו, הנגישו והעניקו מהידע והניסיון שלהם - בזכותם הקורס הזה הוא מה שהוא.

תודה חמה נוספת לדיקן בית הספר למשפטים ד״ר עידו עשת, עוזר ההוראה עו"ד אלעד מויאל, לצוות בית הספר, לכל מי שלקחו חלק,

ובעיקר - מזל טוב לבוגרי מחזור א' ובהצלחה למחזור ב' שיצא לדרך!

לפרטים נוספים על הקורס

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

ספר חדש לנוזהה
ספר חדש לפרופ' לנוזהה אלאסד אלהוזייל ולשותפה Koustab Majumdar, פורסם בהוצאת ספרינגר היוקרתית Indigenous Women’s Resilience, Leadership and Social Change Intersection of Knowledge, Tradition, and Justice ספר זה מציע בחינה מעמיקה של חוסנן, מנהיגותן והעצמתן של נשים, באמצעות הידע הילידי ותוך התמקדות בתפקידיהן המרכזיים במגוון הקשרים חברתיים־תרבותיים ברחבי העולם.
משלחת תרבות לפולין
משלחת למידה של סטודנטיות וסטודנטים מהתואר השני בלימודי תרבות במכללה האקדמית ספיר ואנשי תרבות ביקרו בפולין. "המסע הווה עבורינו מרחב של למידה, חיבור והשראה. כשמציאות נסדקת, תרבות ואמנות מחברות. יש בהן תקווה." במשך 6 ימים, סיירו חברי משלחת המעבדה לחדשנות תרבותית בוורשה: בפסטיבל לג'אז עכשווי, ביאנלה בינלאומית לפוסטרים, גלריה לאומית לאמנות זאכנטה ובמרכז הפיסול בעיירה אורונסקו. הם פגשו יוצרים, יזמי תרבות, אנשי אקדמיה ומנהלי מוסדות תרבות.