2 סטודנטיות וסטודנט בקורס פופוליזם בתקשורת בהנחיית וביוזמת ד"ר מוטי גיגי, יצאו למשלחת בברלין, גרמניה ובפוזנן, פולין.

במהלך 10 ימים מרתקים, התכנסנו משלחות מבלגיה, רומניה, פולין, גרמניה, ספרד והולנד, על מנת לדון במושג הפופוליזם וכיצד הוא בא לידי ביטוי בתקשורת הפוליטית בעולם.

הסטודנטים, מהמחלקה לתקשורת בספיר, השמיעו את קולם אל מול עשרות סטודנטים ופרופסורים מרחבי אירופה ובלטו ביכולותיהם ליצור, לכתוב ולהפיק תוצרים מבוססים מדיה דיגיטלית, בשיתוף פעולה בין המדינות.

חלוקת מלגת שוקן למצטיינת בית ספר למשפטים בספיר
קרן משפחת שוקן העניקה ל-8 סטודנטיות וסטודנטים בבית הספר למשפטים בספיר מלגת הצטיינות על סך 5,000 דולר. המלגה נועדה לאפשר למצטיינות ולמצטיינים להשקיע את זמנם ומרצם בלימודים האקדמיים. בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר פתח את שעריו בשנת 2009; הוא נשען על יסודות רעננים בעלי מעוף ותעוזה, על השכלה משפטית עדכנית ויישומית, ידע רחב בחקיקה ופסיקה והכרות מעמיקה עם יסודות המשפט וההליכים המעצבים את השיטה המשפטית. בד בבד מאופיין בית הספר במחויבות עמוקה לנושאים חברתיים עקרוניים, לזכויות האדם ולאזרחות מעורבת.
בשבוע שעבר (ד') נפתחה תערוכה חדשה של בית ספר לאמנות - אחות רחמנייה, המציגה את עבודותיה של האמנית מירב הימן. אוצרות: שירה פרידמן. התערוכה מתארחת בגלריית טרומפלדור של המחלקה לאמנויות, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, בעיר העתיקה באר-שבע. העבודות בתערוכה משתייכות לתקופה המוקדמת ביצירתה של מירב הימן, ומתארות מצבי קיצון ואבסורד במרחבים ציבוריים ובחללים ביתיים אינטימיים. העבודות חושפות את גבולותיה של האינטימיות, משרטטות את תוואי הקשרים האנושיים ומדגישות את הפגיעוּת האנושית ואת התלות האנושית ההדדית. המפגשים המתועדים בהן מפנים תשומת לב לזיקה שבין אינטימיות, כוח ונורמות חברתיות.