2 סטודנטיות וסטודנט בקורס פופוליזם בתקשורת בהנחיית וביוזמת ד"ר מוטי גיגי, יצאו למשלחת בברלין, גרמניה ובפוזנן, פולין.

במהלך 10 ימים מרתקים, התכנסנו משלחות מבלגיה, רומניה, פולין, גרמניה, ספרד והולנד, על מנת לדון במושג הפופוליזם וכיצד הוא בא לידי ביטוי בתקשורת הפוליטית בעולם.

הסטודנטים, מהמחלקה לתקשורת בספיר, השמיעו את קולם אל מול עשרות סטודנטים ופרופסורים מרחבי אירופה ובלטו ביכולותיהם ליצור, לכתוב ולהפיק תוצרים מבוססים מדיה דיגיטלית, בשיתוף פעולה בין המדינות.

More News

קו המשווה
במפגש מקוון שהתקיים בתחילת החודש, הציגה פרופ' אורנה אליגון דר, דיקנית להוגנות מגדרית, שיוויון ומגוון, את הנתונים המגדריים שדווחו למל"ג/ות"ת במסגרת פרוייקט קו המשווה. בשלב זה ניתן להרגיש מגמת שיפור ביעדים אסטרטגיים מרכזיים של המכללה בנושא ההוגנות המגדרית: צמצום פערי הזמן המשמעותיים בתקופות הקידום של נשים וגברים מדרגת "מרצה" לדרגת "מרצה בכיר.ה" (מפער של 22 חודשים הגענו למצב קרוב לשיוויוני) עלייה בשיעור הנשים בדרגות פרופסורה שיעורי קליטות נשים שהביאו לכך שכסיום תשפ"ד הגענו קיים מספר שווה של משרות נשים וגברים בסגל האקדמי הבכיר. לצפייה במפגש ראו
מחיאות כפיים
המרכז לקידום ההוראה והלמידה גאה להציג את המרצות והמרצים המצטיינים לסמסטר א' תשפ"ו על פי דירוג משובי ההוראה שמילאו הסטודנטיות והסטודנטים זכינו בכם ובכן.