לאחרונה הושקה העונה השנייה של "הפודגוגיה האקדמית" - הפודקאסט של ראשי המרכזים לקידום ההוראה והלמידה בישראל.

את הפודקסט מובילים אפרת ליברמן, ראשת המרכז לקידום ההוראה והלמידה במכללה האקדמית ספיר יחד עם ד"ר איתמר שבתאי מהמכללה למנהל ומכון קולמן.

בכל פרק, העולה מדי יום ראשון, השניים פוגשים ראשי מרכזים מהמוסדות האקדמים בישראל, המציגים תחומים חדשניים ומיוחדים בהקשר ההוראה באקדמיה, כאשר העונה הנוכחית מתמקדת בהוראה בתקופה של אי וודאות.

 להאזנה לפודקאסט בספוטיפיי >> 

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

מלגן שוקן
קרן שוקן מעניקה לסטודנטיות וסטודנטים בבית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר מלגת הצטיינות על סך 5,000 דולר. המלגה נועדה לאפשר למצטיינות ולמצטיינים להשקיע את זמנם ומרצם בלימודים האקדמיים. השנה זכו למלגה 4 סטודנטים/יות מצטיינים/יות בעלי ממוצע גבוה מאוד ו-4 סטודנטים/יות מצטיינים/יות ששירתו בשירות מילואים בעלי ממוצע גבוה מאוד. בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר פתח את שעריו בשנת 2009; הוא נשען על יסודות רעננים בעלי מעוף ותעוזה, על השכלה משפטית עדכנית ויישומית, ידע רחב בחקיקה ופסיקה והכרות מעמיקה עם יסודות המשפט וההליכים המעצבים את השיטה המשפטית.
פתיחת אירועי שבוע ספיר בקהילה
המכללה האקדמית ספיר ומנהלת תקומה קיימו את "שבוע ספיר בקהילה". במהלך השבוע התקיימו ברחבי שדרות וחבל התקומה למעלה מ־20 אירועי קהילה, תרבות והתנדבות, לציון פעילות תוכנית "ספיר בקהילה", תוכנית הדגל המעניקה מלגות מגורים ופעילות לסטודנטים המשתלבים בעשייה חברתית ובשיקום האזור. המכללה האקדמית ספיר, בשיתוף מנהלת תקומה וארגוני הסטודנטים "תוצרת הארץ", "החלוץ" ו"איילים", קיימו במהלך השבוע האחרון את "שבוע ספיר בקהילה", שבוע אירועים קהילתיים וחברתיים ברחבי שדרות וחבל התקומה, שנועד לציין את פעילות תוכנית "ספיר בקהילה" ואת מעורבותם של מאות סטודנטים בתהליכי השיקום, החיזוק והצמיחה של האזור. ביוזמת מנהלת תקומ