לאחרונה הושקה העונה השנייה של "הפודגוגיה האקדמית" - הפודקאסט של ראשי המרכזים לקידום ההוראה והלמידה בישראל.
את הפודקסט מובילים אפרת ליברמן, ראשת המרכז לקידום ההוראה והלמידה במכללה האקדמית ספיר יחד עם ד"ר איתמר שבתאי מהמכללה למנהל ומכון קולמן.
בכל פרק, העולה מדי יום ראשון, השניים פוגשים ראשי מרכזים מהמוסדות האקדמים בישראל, המציגים תחומים חדשניים ומיוחדים בהקשר ההוראה באקדמיה, כאשר העונה הנוכחית מתמקדת בהוראה בתקופה של אי וודאות.
More News
קו המשווה (ער)
במפגש מקוון שהתקיים בתחילת החודש, הציגה פרופ' אורנה אליגון דר, דיקנית להוגנות מגדרית, שיוויון ומגוון, את הנתונים המגדריים שדווחו למל"ג/ות"ת במסגרת פרוייקט קו המשווה.
בשלב זה ניתן להרגיש מגמת שיפור ביעדים אסטרטגיים מרכזיים של המכללה בנושא ההוגנות המגדרית:
צמצום פערי הזמן המשמעותיים בתקופות הקידום של נשים וגברים מדרגת "מרצה" לדרגת "מרצה בכיר.ה" (מפער של 22 חודשים הגענו למצב קרוב לשיוויוני)
עלייה בשיעור הנשים בדרגות פרופסורה
שיעורי קליטות נשים שהביאו לכך שכסיום תשפ"ד הגענו קיים מספר שווה של משרות נשים וגברים בסגל האקדמי הבכיר.
לצפייה במפגש ראו
מרצות ומרצים מצטיינות ומצטיינים (ער)
המרכז לקידום ההוראה והלמידה גאה להציג את המרצות והמרצים המצטיינים לסמסטר א' תשפ"ו
על פי דירוג משובי ההוראה שמילאו הסטודנטיות והסטודנטים
זכינו בכם ובכן.