ד"ר סיגל נגר־רון, חברת סגל בכירה במכללה, סוציולוגית שחוקרת אי־שוויון בהצטלבות של אתניות, מגדר ולאומיות בישראל, סולדת מהשיח העדתי בישראל, יוצאת נגד המושג "ביביסט" ומזהה מנהיגות מזרחית שיכולה לבנות פה משהו חדש.
"נתניהו ואחרים עושים שימוש פוליטי במזרחיות כדי לקדם את עצמם, ולא עוסקים בסוגיות שבאמת רלוונטיות לציבור"... "אין בחקיקב משהו שמעגן ייצוג הולם למזרחיים. זאת הפיכה של הציונות הדתית, האשכנזית בעיקרה ולא של מזרחים.
עוד על הראיון של רותם שטרקמן ויפעת ראובן עם ד"ר נגר-רון במדור שיחת פנים בדה מרקר
מידע נוסף שיכול לעניין אותך
לראשונה קורס הוראת נהיגה יוכר ל-30 נק"ז
לראשונה: קורס הוראת נהיגה של המכללה למקצועות התחבורה מבית אלקטרה יוכר ל-30 נקודות זכות אקדמיות במכללה האקדמית ספיר.
המכללה למקצועות התחבורה מבית אלקטרה אפיקים, חתמה על שיתוף פעולה עם המכללה האקדמית ספיר, במסגרתו יוכר לראשונה בישראל קורס הוראת נהיגה כחלק ממסלול אקדמי. בוגרי הקורס יוכלו לקבל הכרה של 30 נקודות זכות לתואר ראשון במכללה האקדמית ספיר, ובכך נוצר לראשונה חיבור בין הכשרה מקצועית בהוראת נהיגה לבין אופק אקדמי.
המהלך יוצא לדרך על רקע מחסור מתמשך בכוח אדם מקצועי בענף התחבורה, שהפך בשנים האחרונות לאחד מצווארי הבקבוק המרכזיים ביכולת להפעיל ולהרחיב את התחבורה הציבורית בישראל.
ריטריט חוסן תעסוקתי ראשון מסוגו בספיר
איך מתמודדים עם אי ודאות? איך מזהים כוחות דווקא מתוך אתגר?