אתמול (ב') ציינו במחלקה לניהול המשאב האנושי את סוף שנת הלימודים המתקרבת ואת יום משאבי האנוש הבינלאומי, שחל ממש השבוע, ביום שיא לשנה ג'.

היום התחיל בהרצאה של הילה זגורי, שעסקה בכלים פרקטים לבניית תהליך של מיתוג מעסיק. משם המשיך להרצאה של אינה שפרינגר - סמנכ"ל שיווק LSPORTS ומלי בנטאטה - סמנכ"ל משאבי אנוש LSPORTS, מבית היוצר של ברקוני האגדי. למדנו איך אפשר למתג סטרטאפ מאשקלון ולגרום לכל המדינה להתאהב בך. גילינו ששלוש המוכשרות הללו הן בוגרות ספיר ותיקות, וזה היה רגע של נחת וגאווה.

המשכנו את יום השיא עם סיפורי קריירה של בוגרות המחלקה: מירב בלום - talent Acquisition partner בחברת Fullpath, סווטה וורונובסקי- רכזת גיוס, רווחה ומיתוג מעסיק בישובי חבל מעון, עמית סער - חברה בצוות מחלקת HR במורפיסק, אנאל חנדלי - מקדמת תעסוקה וקריירה במסגרת תכנית סטרייב, מרכז הזדמנות אשדוד,  עתליה סבח - מתאמת השמה בשירות התעסוקה בבאר שבע, טל כהן - מנהלת סניף מעוף גיוס והשמה בבאר שבע, נרי שמילוב - מגייסת בחברת עלבד ופאטמה אבו קוידר - רכזת קהילה מרכז ריאן שגב שלום.

תודה לכל המשתתפות ביום השיא של המחלקה. נתתן לסטודנטים ולסטודנטיות טעימה מעולם התעסוקה המגוון ומהאפשרויות העתידיות הצפויות להם בקרוב.

בשבוע שעבר (ד') נפתחה תערוכה חדשה של בית ספר לאמנות - אחות רחמנייה, המציגה את עבודותיה של האמנית מירב הימן. אוצרות: שירה פרידמן. התערוכה מתארחת בגלריית טרומפלדור של המחלקה לאמנויות, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, בעיר העתיקה באר-שבע. העבודות בתערוכה משתייכות לתקופה המוקדמת ביצירתה של מירב הימן, ומתארות מצבי קיצון ואבסורד במרחבים ציבוריים ובחללים ביתיים אינטימיים. העבודות חושפות את גבולותיה של האינטימיות, משרטטות את תוואי הקשרים האנושיים ומדגישות את הפגיעוּת האנושית ואת התלות האנושית ההדדית. המפגשים המתועדים בהן מפנים תשומת לב לזיקה שבין אינטימיות, כוח ונורמות חברתיות.
אילוסטרציה: מנעולים סגורים ואחד פתוח על רקע ממוחשב
המכללה האקדמית ספיר פותחת לראשונה קורס ממונה הגנת פרטיות בחסות הרשות להגנת הפרטיות. המכללה האקדמית ספיר נבחרה לפתוח קורס "ממונה הגנת פרטיות" (DPO) בחסות הרשות להגנת הפרטיות. הקורס יעניק הכשרה מקיפה ויישומית בתחום זה כך שבוגריו יהיו בעלי הידע הדרוש על מנת לסייע לארגונים לעמוד בהוראות דיני ההגנה על מידע אישי בישראל ולהגן על פרטיות לקוחותיהם. הקורס הראשון יפתח בחודש נובמבר 2024 והוא מיועד לבעלי ובעלות תואר ראשון העוסקים בתחומים מגוונים. הקורס ינוהל על ידי ד"ר שרון בר-זיו ועו"ד רביד פטל מבית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר, וישתתפו בו מיטב המומחים העוסקים בתחום.