לאחרונה התקיים אירוע השקה של מעבדת השיווק החדשה במחלקה לתקשורת. מעבדת השיווק, MC Lab (Marketing Communication), שנחנכה זה עתה תשמש כבית של הסטודנטים והסטודנטיות במסלול תקשורת שיווקית ותאפשר להם מרחב עבודה להפקה, תכנון ויישום של פרויקטים בתחום השיווק. כמו גם, כמרחב למפגש רב-דורי של עמיתי המסלול במהלך הלימודים ואחריהם.

מעבדת השיווק תשמש כנקודת מפגש של הסטודנטים עם התעשייה ותארח מעת-לעת הרצאות אורח של מומחים מתעשיית השיווק, הפרסום, היח"צ והדיגיטל, ואף תאפשר לבוגרי ובוגרות המסלול לשתף מהניסיון המעשי שלהם, לחנוך את הדור הבא ולקחת חלק פעיל ביצירת גשר בין האקדמיה לתעשיית התקשורת.    

אירוע ההשקה, שכלל גזירת סרט, נערך בהשתתפות מנכ"לית המכללה, גב' אורנה גיגי, ראש המחלקה לתקשורת ד"ר יובל גוז'נסקי, ראש מסלול תקשורת שיווקית יצחק משיח, מרצים ועשרות סטודנטים מכלל השנתונים במסלול. כמו כן, במהלך האירוע נערכו הרצאות-אורח של אנשי שיווק וביניהם יוצר התוכן גל זהבי ואיש הפרסום אבי ענבר.

מנכ"לית מכללת ספיר, אורנה גיגי: זוהי נקודת ציון חשובה בהתפתחות של המחלקה לתקשורת. אני בטוחה שהמרחב החדש שאנחנו משיקים היום יתרום לחוויה הלימודית של הסטודנטים והסטודנטיות במסלול תקשורת שיווקית.

ראש המחלקה לתקשורת, ד"ר יובל גוזנסקי: אנחנו שמחים להשיק היום את הספייס החדש של מסלול תקשורת שיווקית. זהו צורך שעלה מהשטח, ואנו שמחים שיש לנו את ההזדמנות לחנוך היום את המעבדה החדשה. אני מודה לכל העוסקים במלאכה ומאחל לסטודנטים שימוש יעיל במשאב החדש.

ראש מסלול תקשורת שיווקית, יצחק משיח: הבית החדש שלנו בקמפוס נועד לקידום הרמה המקצועית מצד אחד, ונקודת מפגש לנטוורקינג. אנו שואפים שהפעילות במעבדת השיווק תאפשר לסטודנטים והסטודנטיות להישאר עם יד על הדופק ולהכיר טרנדים. זה מקום לחשיבה, תכנון ועבודה עצמאית מצד אחד, ומרחב לעבודת צוות מצד שני.

צילום: רוני גבריאל שדה

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

קבוצת מחקר עו"סים שינוי
השבוע הושקה קבוצת מחקר עוס"ים חוקרים ומיישמים, ביוזמת מרכז מידע וחקר החברה הבדואית בנגב, בראשותה של פרופ' נוזהה אלאסד אלהוזייל. הקבוצה מאגדת 14 עובדות ועובדים סוציאליים, מרביתם בעלי תואר שני, אשר חברו יחד לקידום עשייה מחקרית משמעותית מתוך מחויבות עמוקה לשדה העבודה הסוציאלית ולפיתוחו. מטרתה לקדם מחקר מעוגן בשדה העבודה הסוציאלית בחברה הערבית בדרום, לעודד פיתוח של פרקטיקות חדשניות וממוקדות קהילה, הנשענות על ידע ילידי ומקומי ולחזק את מקומה של החשיבה הביקורתית והרפלקטיבית בקרב אנשי המקצוע. במהלך מפגש ההשקה הוצגו עקרונות התוכנית, מבנה הפעילות והתוויית הכיוונים המרכזיים להמשך הדרך.
3 שנות פעילות למיזם הלאומי אקדמיה - תעסוקה
נציגות מכובדת למכללה ההאקדמית ספיר בכנס לציון 3 שנות פעילות למיזם הלאומי אקדמיה - תעסוקה. המיזם הלאומי הייחודי של מרכז אדמונד דה רוטשילד לחיבור השכלה גבוהה ותעסוקה ומנהל תעסוקת אוכלוסיות במשרד העבודה פועל במכללת ספיר בהצלחה רבה כבר 3 שנים. במסגרתו נערכו פעולות רבות לקידום תעסוקתיות במחלקות הפיילוט, מפגשי סגל עם מעסיקים ובוגרים, שלוב סיורים, סדנאות הכנה לעולם העבודה במסגרת השיעורים, כנסים עם שותפים מהתעשייה והוטמעו קורסי רוחב לכלל הסטודנטים במיומניות הליבה. השנה, התקיים לראשונה שבוע קריירה עם עשרות סדנאות, פאנלים ויריד תעסוקה בו לקחו חלק למעלה מ-70 מעסיקים.