כנס המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית במכללה האקדמית ספיר

יתקיים מחר, יום שישי 17.3, בין השעות 8:30-12:15

ביום שישי הקרוב, ה-17.3, יתקיים כנס "הרפורמה בתפקיד היועץ הממשלתי לממשלה" של המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית במכללה האקדמית ספיר.

הכנס יפתח עם ברכות של ד"ר יורם עידה, ראש המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית במכללה האקדמית ספיר ועם הרצאת פתיחה של ד"ר שלומי בלבן, המכללה האקדמית ספיר.

במסגרת הכנס יתקיים פאנל מומחים בנושא תפקיד היועץ מנקודת ראות משפטית, בהובלת ד"ר אמית אביגור אשל, המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית, המכללה האקדמית ספיר ובהשתתפות: השופטת בדימוס נחמה נצר, המכללה האקדמית ספיר; השופט בדימוס אבי זמיר, אוניברסיטת תל אביב; פרופ' מוחמד ותד, המכללה האקדמית צפת.

וכן יתקיים פאנל מומחים בנושא הרפורמה בתפקיד היועץ מנקודת ראות פוליטית בהובלת ד"ר עדו נבו, ראש התכנית לתואר שני, המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית, המכללה האקדמית ספיר ובהשתתפות: פרופ' גד ברזילי, אוניברסיטת חיפה; עו"ד שרית דנה, לשעבר המשנה ליועץ המשפטי הממשלה; ד"ר גייל טלשיר, האוניברסיטה העברית.

את הכנס יחתום ד"ר עדו נבו, ראש התכנית לתואר שני, המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית, המכללה האקדמית ספיר.

בית הספר לאמנויות הקול והמסך זכה באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי, וסרט הגמר ׳שמעי קלמי׳ של בוגרת בית הספר זכה בקטגוריית סרט הסטודנטים הטוב ביותר בטקס פרסי הפורום הדוקומנטרי לשנת 2023. בטקס שנערך אתמול (ב׳) במרכז בתרבות אניס ביפו, זכה בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי. בוועדת הפרס נימקו כי ״בית הספר הפך עם השנים לחלק משמעותי וחשוב בעיר שדרות ובשאר יישובי העוטף, רבים מתלמידיו ובוגריו מגיעים מהדרום ונשארים לעבוד וללמד בדרום.
חדש על המדף - במילא גורלך נחרץ
ספר חדש לנורית גרץ, פרופ' מן המניין במחלקה לתרבות - יצירה והפקה - "ממילא גורלך נחרץ". מעל לשלושה מיליון איש כבר מתו בעולם, מספר הנדבקים בישראל הגיע לשני מיליון מאתיים, ראש הממשלה הכריז על תקנות חירום לסגר כללי, ואני עוברת מאוראן לפירנצה, ומפירנצה לאתונה ועוד אחורה, ומגיעה בסופו של דבר למגפה בתבאי, שהתרחשה במאה החמישית לפני הספירה במחזה של סופוקלס, אדיפוס המלך.