ביקור מנכ"לית הלל ישראל ומנהלת הלל סן דייגו במכללה האקדמית ספיר.

ביום ה' האחרון התקיים ביקור של קארן פרי, מנכ"לית הלל סן דייגו במכללה האקדמית ספיר, בהובלת נציגות הלל בספיר, בהנחיית מאי בראון מנהלת הלל במכללה ובהשתתפות נגה ברנר סמיה, מנכ"לית הלל ישראל ואלון גייר, דיקן המכללה האקדמית ספיר.

הביקור מתקיים כחלק משותפות שער הנגב-סן דייגו, שבמסגרתה נוצרה תכנית "גשר", אשר מטרתה לחבר בין הקהילה היהודית בסן דייגו לבין הקהילה היהודית בשער הנגב שבה ממוקמת המכללה האקדמית ספיר.

במסגרת הביקור נערך סיור בקמפוס המכללה, פינות חמד של סטודנטים, צוות המכללה, מעבר על תוכניות הלל השונות המוצעות לסטודנטים במכללה וכמובן מפגש עם סטודנטים פעילים בהלל עם מנכ"לית הלל סן דייגו.
 
הלל במכללה האקדמית ספיר הוא מקום מפגש המזמין את הסטודנטים בקמפוס להיות מעורבים חברתית וערכית על ידי שילוב של לימוד ועשייה. הלל ספיר התחיל את דרכו בשנת 2007 במטרה לעודד סטודנטים לקחת אחריות על זהותם האישית דרך עשייה משמעותית למען קהילת האזור, מפגש עם צעירים יהודים מהתפוצות, שיח עם קבוצות שונות אודות החיים בישראל ועוד. מרכז הלל במכללה האקדמית ספיר מציע לסטודנטים מנעד רחב של פעילויות הכוללות עשייה חברתית במגוון תחומים לצד חקר, העשרה ופיתוח אישי.

אלון גייר, דיקן הסטודנטים: "הקשר בין הלל למכללת ספיר הפך לשם דבר. זו ברית של שותפות שמאפשרת חיבור בין העולם היהודי, במיוחד ביחס לציבור הענק של יהודי ארצות הברית לבין תושבי שער הנגב והסטודנטים במכללה וכן מאפשר לסטודנטים לצאת למשלחות לתפקידי ניהול קהילה בקרב יהודי ארצות הברית".

בתמונה, מימין לשמאל: אלון גייר, נגה ברנר סמיה, מאי ברטון, קארן פרי

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

כנס סיום מעבדת פיתוח פורנטים טלוויזיוניים חי בספיר
בכירי תעשיית התוכן והפריים טיים השתתפו בכנס הסיום של מעבדת פיתוח הפורמטים לטלוויזיה ודיגיטל במכללה האקדמית ספיר. השבוע התקיים בספיר כנס הסיום של מעבדת פיתוח הפורמטים לטלוויזיה ודיגיטל, הפועלת במסגרת מרכז היזמות והחדשנות ח"י בספיר.
תערוכה מעטפות
הגלריה לאמנות במכללת ספיר, הפועלת במסגרת המחלקה לאמנות, מתחדשת ופותחת את שעריה. פעילות הגלריה נתמכת ע"י בנק הפועלים במסגרת מיזם פועלים לעתיד. על תכנית התערוכות החדשה אמונה האוצרת לאה אביר, מרצה במחלקה. התערוכה הפותחת היא ראשונה בסדרת התערוכות מעטפות, שבה בכל תערוכה מדמיין/ת יוצר או יוצרת את חלל הגלריה מחדש, ומזמין אמניות ואמנים נוספים להתארח בו ולהציג בו מעבודותיהם/ן. כל תערוכה משמשת מסד רעיוני ופיזי לאירוח ולשיתוף פעולה, והעבודות נשזרות זו בזו ויוצרות מרקם עשיר ומרובד.