שני מיזמים יוצאי מרכז החדשנות והיזמות במכללה האקדמית ספיר - ח"י בספיר, זכו לאחרונה בפרס התכנית ליזמות חברתית על שם משפחת קראון.

הוועדה, בראשות ד"ר דן קאופמן, הייתה נרחבת וכללה נציגים רלוונטיים מהקמפוס, מנטורים מהתעשייה ומומחים חיצוניים בתחום.

הזוכים בפרסים:

לונה פלזנס ותמיר זהבי

משחק הגיימינג Out of mind של אלה לונה פלזנס (24) ותמיר זהבי (29) - בוגרי תואר ראשון במדעי המחשב במכללה
זכה במקום הראשון ובמענק של 25 אלף ש"ח להמשך פיתוח הסאונד והגרסה הרחבה של המשחק.
Out of mind הוא משחק RPG עלילתי שמספר את סיפורה של ילדה שקטה המתעוררת בעולם מסתורי. היא יוצאת למסע למצוא את דרכה הביתה בעזרת תושבי המקום ומפענחת את התעלומה שמאחורי עברה. המשחק פותח כחלק ממעבדת הגיימינג בח"י בספיר.

תומר לוי

המיזם Multieye של תומר לוי (42) בוגר תואר ראשון בניהול תעשייתי, זכה בפרס עידוד על סך של 5,000 ₪ והמשך ליווי של ח"י בספיר.
Multieye היא אפליקציה מבוססת AI שיודעת לקבל דיווחים על כל אירועים בשטח (מפגעים תברואתיים, בטיחותיים, חיות פצועות וכו') מכל מקום ובכל זמן ולנתב את הדיווח לגורם הרלוונטי. מתוכן שיתוף פעולה עם חברת נתיבי ישראל והמכללה האקדמית ספיר לשלב בדיקת היתכנות.
לוי פיתח את המיזם במעבדת אתגרים לתעשייה בסיוע יניב עבדי, מנהל המעבדה ובסיוע גל אלוש עומר זנו, אבירם דיין מקליניקת בית תוכנה ועמיעד גורביץ ואיתמר דמארי מהקליניקה הכלכלית.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

שבוע קריירה
לראשונה, שבוע קריירה ותעסוקה, שימנה למעלה מ-70 חברות וארגונים שיגייסו עובדים. במהלך היריד ינתנו כלים וייעוץ אישי להתמודדות בשוק העבודה. המכללה האקדמית ספיר פתחה לראשונה שבוע שלם שעוסק בקריירה ותעסוקה. באירוע השיא בו ייקחו חלק למעלה מ-70 חברות וארגונים שמגיעים לגייס עובדים ב-10.6. האירוע נבנה מתוך צורך עמוק לתת מענה ישיר לאתגרים החברתיים, האישיים והתעסוקתיים שנוצרו בעקבות אירועי 7 באוקטובר ובעיקר באזור העוטף, שנפגע באופן קשה ביותר גם מבחינה תעסוקתית.
פתיחת מועדון סטודנטים
לאחרונה הושק מועדון הסטודנטים החדש בבית הסטודנט באירוע התכנסו סטודנטים וסטודנטיות על מנת להכיר ולהתחבר למקום החדש שמיועד להם. תום ממן, רכז המועדון, פנה לסטודנטים בהתרגשות: "אנחנו כאן כדי ליצור עבורכם מועדון איכותי, מלהיב וכיפי, שבו תוכלו להשתתף בפעילויות מגוונות וגם ליזום בעצמכם. בקרוב נפרסם סקר שיאפשר לכולכם לבחור את הפעילויות שתרצו לראות כאן - הרצאות, הופעות, ערבי תרבות וכמובן הרבה אוכל טעים וכיבוד נחמד." אלון גייר, דיקן הסטודנטים, הוסיף: "בזמן הקורונה הבנתי כמה חשוב שיהיה כאן עבורכם לא רק מקום ללמוד, אלא גם לחלוק רגעים חברתיים - לאכול, לדבר וליהנות מפעילויות תרבותיות.