פרופ' אורית נוטמן-שורץ, מ"מ ראש בית הספר לעבודה סוציאלית בספיר, השתתפה בהנחיית קבוצה של עמיתות – חברות בית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטת Mohyla בקייב.

במהלך המפגש דנו, בין היתר, המשתתפות על חומרים און ליין, עמם ניתן לעבוד עם ילדים ומבוגרים במצבי אסון וקבעו להיפגש שוב בסוף השבוע הקרוב.

פרופ' אורית נוטמן-שורץ

נוטמן-שורץ, המתמחה במצבי טראומה וחוסן אישיים וחברתיים סיכמה כי: "המפגש היה מרגש וקשה מחד, ומאידך בלטו תעצומות הנפש של המשתתפות."

הקבוצה נערכה ביוזמת הארגון הבינלאומי של בתי הספר לעבודה סוציאלית בו פרופ’ נוטמן שורץ הינה נציגת ישראל.

פסטיבל קולנוע דרום הבינלאומי ה-22 ננעל אתמול בערב (יום ד') במכון הצרפתי בתל אביב.
באירוע האקתון DisasterTech בנושא התמודדות עם אתגר השיטפונות העולמי, שנערך השבוע (שלישי) במרכז לחדשנות ויזמות במכללה האקדמית ספיר, זכו קבוצת הסטודנטים: שי מנשרי, עירית חולי נחום, איתי זסלבסקי וברק ספיר בפרס על הפתרון שהעלו.