דניאל מאורר ועומר סתוי, סטודנטים שנה ג' לתקשורת, זכו במלגה התחרותית מבית הספר הגבוה על שם לואי לומייר בפריז

מאורר וסתוי יקחו חלק בתכנית הכשרה לעריכת פודקסטים ותוכניות תעודה רדיופוניות

דניאל ועומר, סטודנטים שנה ג׳ ממסלול רדיו ושידורים דיגיטליים במחלקה לתקשורת, זכו במלגה התחרותית של בית הספר הגבוה על שם לואי לומייר בפריז. למלגה הוגשו מאות מועמדים, מתוכם נבחרו דניאל ועומר, שיקחו חלק בתכנית הכשרה לעריכת פודקסטים ותכניות תעודה רדיופוניות שתתקיים הקיץ (אמצע יולי- אוגוסט) בבית הספר בשפה האנגלית.

ד"ר מוטי גיגי, ראש המחלקה לתקשורת: "אני שמח ונרגש על הזכייה של הסטודנטים במלגה היוקרתית ע"ש לואי לומייר. זהו שיתוף הפעולה הבינלאומי הראשון של המחלקה לתקשורת עם המכון הצרפתי. אני מאמין שזו תחילתה של שותפות ארוכת טווח".

ד"ר אלה בן עטר, ראש מסלול רדיו ושידורים דיגיטליים: "דניאל ועומר הינם סטודנטים מקצועיים ויצירתיים, אני שמחה ומברכת אותם על זכייתם במלגה שתוביל אותם לכבוש פסגות חדשות בעולם התקשורת".

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

חדש על המדף מוטי גיגי
ספר חדש באנגלית לד"ר מוטי גיגי, מרצה בכיר במחלקה לתקשורת: Relations between Development Towns and Kibbutzim אם רוצים להבין את זרמי העומק של הקונפליקט הפנים-יהודי בישראל, שלאורך השנים כונה בשמות שונים - ישראל הראשונה והשנייה, יחסי מרכז-פריפריה, יחסי מזרחים-אשכנזים, ובשנים האחרונות שוב דובר בשיח הציבורי על ישראל הראשונה והשנייה, צריך להבין לעומק את טיב היחסים בין עיירות הפיתוח לקיבוצים השכנים להן. ספר זה מתעמק ביחסים בין שדרות וקיבוצי המועצה האזורית שער-הנגב, החל משנות החמישים, יחסים שראו עליות ומורדות במהלך השנים.
יריד משפטים 2025
אתמול התקיים יריד ההתמחויות השנתי במכללה האקדמית ספיר, במסגרתו נערכה היכרות בין סטודנטים משנה ג' בבית הספר למשפטים לבין 30 משרדים פרטיים מובילים וגופים מהמגזר הציבורי, במטרה לאפשר השתלבות בהתמחויות כבר במהלך השנה האקדמית. באירוע נכחו כ־100 סטודנטים, המחפשים את מסלול ההתמחות המתאים להם, אותו הם נדרשים לבצע כחלק מתוכנית הלימודים. הסטודנטים נפגשו עם נציגי המשרדים והגופים השונים, שמעו על אפשרויות ההשתלבות, והתרשמו מקרוב מאופי העבודה והצרכים בשוק התעסוקה. לסטודנטיות ולסטודנטים ניתנה האפשרות לקיים שיחות אישיות עם נציגי הארגונים, לבחון מסלולי קליטה עתידיים וליצור קשרים מקצועיים כבר במהלך הלימודים.