מידע על הפרויקט

עתיד פלוס לחינוך בישראל מקדמת שוויון הזדמנויות באמצעות לימודי מתמטיקה, מדעים, טכנולוגיה, יזמות ומנהיגות לילדים ובני נוער מהפריפריה החברתית - כלכלית במדינת ישראל. העמותה מפעילה תכניות חינוכיות צומחות בכ-10 מוקדים בפריסה ארצית – ברשויות מקומיות ובכפרי נוער.
בקרבת המכללה - כפר הנוער כנות ומועצה מקומית בני עי"ש.
מלגאי העמותה מלווים את ילדי עתיד פלוס ומעניקים תמיכה בציר הלימודי והמנטלי על מנת לתת להם הזדמנות שווה להצלחה בתחומים אלו (STEM) בחייהם הבוגרים - בצבא, באקדמיה ובשוק העבודה על ידי מתן כלים מעשיים, בניית מיומנויות ותחושת מסוגלות. המלגאים הופכים לדמות בוגרת משמעותית, ערכית, המשנה תפיסת עתיד.
אנו מחפשים סטודנטים בעלי יכולת הדרכה.
ולתוכניות המדעים והמתמטיקה - זיקה ואוריינטציה מתמטית כדי להוביל את התלמידים להצלחה בתחומים אלו. (יש לעבור מבחן פנימי של העמותה)

חשוב לציין - העמותה פועלת במרץ להתאים את כלל תכניות הלימודים לשגרת קורונה וללמידה מרחוק. כדי לוודא שההתנדבות בשנה"ל תשפ"א תהיה רציפה, עקבית ומותאמת לצרכים שלכם כסטודנטים ולטובת התלמידים.

רוצים ללמוד עלינו עוד? כנסו לאתר

שותפים

• קרן אימפקט
  • שח"ק - מינהל הסטודנטים משרד העלייה והקליטה

מספר שעות התנדבות וגובה מלגה

סטודנטים הזכאים למלגת אימפקט או שח"ק רשאים לבצע את שעות המלגה בתכניות העמותה.
גובה המלגה והיקף השעות - לפי הנחיות הארגון ממנו מקבלים את המלגה.

3 שעות התנדבות וגובה המלגה:
מלגת עתיד פלוס (מלוי מיקום ותכנית)
6-5 שעות שבועיות
עד 12,000 ש"ח.