שלל זכיות משמחות לבוגרי ומרצי בית הספר לאמנויות הקול והמסך בטקס פרסי האקדמיה

ברכות מעומק הלב לישי אדר, ראש מסלול פסקול – מוזיקה וסאונד לקולנוע, פרס המוזיקה המקורית בסדרה "הנערים"
למודי בראון וענת זלצר, מרצים וותיקים בבית הספר, על זכייתם בפרס הבימוי של הסדרה התיעודית "שיעור מולדת"
ליעל הדיה, מרצה בכירה במסלול קולנוע, שהסדרה שהגתה, יצרה וכתבה "חמישים" הניבה שני פרסים יוקרתיים בימוי ושחקנית ראשית
ולבוגרי בית הספר דן סחר ודניאל פליק פרס האפקטים המיוחדים (שנה שנייה ברציפות) על הסדרה "הנערים"

גאים בכם!

לבית הספר לאמנויות הקול והמסך

פסטיבל קולנוע דרום הבינלאומי ה-22 ננעל אתמול בערב (יום ד') במכון הצרפתי בתל אביב.
באירוע האקתון DisasterTech בנושא התמודדות עם אתגר השיטפונות העולמי, שנערך השבוע (שלישי) במרכז לחדשנות ויזמות במכללה האקדמית ספיר, זכו קבוצת הסטודנטים: שי מנשרי, עירית חולי נחום, איתי זסלבסקי וברק ספיר בפרס על הפתרון שהעלו.