שלל זכיות משמחות לבוגרי ומרצי בית הספר לאמנויות הקול והמסך בטקס פרסי האקדמיה

ברכות מעומק הלב לישי אדר, ראש מסלול פסקול – מוזיקה וסאונד לקולנוע, פרס המוזיקה המקורית בסדרה "הנערים"
למודי בראון וענת זלצר, מרצים וותיקים בבית הספר, על זכייתם בפרס הבימוי של הסדרה התיעודית "שיעור מולדת"
ליעל הדיה, מרצה בכירה במסלול קולנוע, שהסדרה שהגתה, יצרה וכתבה "חמישים" הניבה שני פרסים יוקרתיים בימוי ושחקנית ראשית
ולבוגרי בית הספר דן סחר ודניאל פליק פרס האפקטים המיוחדים (שנה שנייה ברציפות) על הסדרה "הנערים"

גאים בכם!

לבית הספר לאמנויות הקול והמסך

בוגר המכללה מונה לנציב קבילות הסטודנטים

מורן ברנס (35), מנכ"ל משותף ובעלים של משרד הפרסום "דרומה" מונה לנציב קבילות הסטודנטים במכללה האקדמית ספיר.  ברנס בוגר התואר לתקשורת בספיר ויו"ר אגודת הסטודנטים לשעבר. גר בשדרות ומנהל את המשרד "דרומה" שפועל בקיבוץ ניר עם.     מורן ברנס: "כבוגר של המכללה האקדמית ספיר וכיו"ר אגודת הסטודנטים לשעבר אני שמח תמיד לתרום ולפעול לטובת הסטודנטים ולטובת המוסד האקדמאי שתרם באופן משמעותי להצלחתי האישית והמקצועית. התרגשתי לקבל את הבקשה מהנהלת המכללה לשמש כנציב קבילות הסטודנטים.

ספיר בחזית ההתמודדות עם משבר הקורונה

מחקר חדש יבדוק את הערכת העלות מול התועלת של התמודדות המדינה עם הקורונה. ד"ר רונן ארבל, ראש המחלקה לשיווק טכנולוגי בספיר זכה במענק מחקר תחרותי מטעם המכון הלאומי לחקר שירותי הבריאות ומדיניות הבריאות על מחקרו: "הערכת עלות / מועילות של האמצעים השונים להתמודדות עם מגפת הקורונה".  המחקר נערך בשיתוף פרופ' אמריטוס יוסי פליסקין באוניברסיטת בן גוריון ומרצה בהרווארד.  האמצעים שננקטו עד עתה בישראל להתמודדות עם מגפת הקורונה בוצעו ללא התחשבות מספקת במשמעויות הכלכליות שלהם.