שלל זכיות משמחות לבוגרי ומרצי בית הספר לאמנויות הקול והמסך בטקס פרסי האקדמיה

ברכות מעומק הלב לישי אדר, ראש מסלול פסקול – מוזיקה וסאונד לקולנוע, פרס המוזיקה המקורית בסדרה "הנערים"
למודי בראון וענת זלצר, מרצים וותיקים בבית הספר, על זכייתם בפרס הבימוי של הסדרה התיעודית "שיעור מולדת"
ליעל הדיה, מרצה בכירה במסלול קולנוע, שהסדרה שהגתה, יצרה וכתבה "חמישים" הניבה שני פרסים יוקרתיים בימוי ושחקנית ראשית
ולבוגרי בית הספר דן סחר ודניאל פליק פרס האפקטים המיוחדים (שנה שנייה ברציפות) על הסדרה "הנערים"

גאים בכם!

לבית הספר לאמנויות הקול והמסך

מיה לוי, מצטיינת מל"ג על מעורבות חברתית

מיה לוי, בוגרת טריה של בית הספר לעבודה סוציאלית בספיר, מצטיינת המועצה להשכלה גבוהה על התנדבות ופעולה למען הקהילה והפגנת מעורבות חברתית יוצאת דופן. זה למעלה משלוש שנים שמיה פעילה חברתית ובשנתיים האחרונות פעילה בפרויקט "נגב מודע ופעיל - קהילות מתחברות". במסגרת התוכנית, הסטודנטים מקדמים זכויות חברתיות בקרב אוכלוסיות קצה. במהלך שנות התנדבותה, סייעה מיה לתושבים רבים לקדם את זכויותיהם ולהתארגן יחד כקהילה לשינוי חברתי אזורי. היא יצרה קשר עם קהילת בני המנשה, גייסה מתנדבות מהקהילה שעסקו במיפוי סוגיות בתחום החינוך והתארגנו לקידום זכויות בנושא זה.

עו"ד גלעד שר, על חוויותיו במלחמת יום הכיפורים

לקחי מלחמת יום הכיפורים עיצבו במידה רבה את דרכו של עו"ד גלעד שר, יו"ר הוועד המנהל של המכללה האקדמית ספיר, הן בצה"ל כאלוף משנה במילואים, כמפקד חטיבה משוריינת וכסגן מפקד אוגדה, והן כאזרח בשדה המדיני. בשיחה עם שלמה רז בפודקאסט "רשת עושים היסטוריה", משתף שר מחוויותיו במלחמת יום הכיפורים כתותחן טנק בגדוד 46 בחטיבה 401, אחת מחטיבות השיריון הסדירות שהיו אז בסיני: הוא נטל חלק בקרבות הבלימה ובניסיונות להגיע אל המעוזים המכותרים ע"י הצבא המצרי, והשתתף בקרבות שנכנסו למורשת הקרב של צה"ל - בהם גם המארב בוואדי מבעוק שהכריע במידה לא מבוטלת את הצבא המצרי ואת גורל המערכה בדרום.