שלל זכיות משמחות לבוגרי ומרצי בית הספר לאמנויות הקול והמסך בטקס פרסי האקדמיה

ברכות מעומק הלב לישי אדר, ראש מסלול פסקול – מוזיקה וסאונד לקולנוע, פרס המוזיקה המקורית בסדרה "הנערים"
למודי בראון וענת זלצר, מרצים וותיקים בבית הספר, על זכייתם בפרס הבימוי של הסדרה התיעודית "שיעור מולדת"
ליעל הדיה, מרצה בכירה במסלול קולנוע, שהסדרה שהגתה, יצרה וכתבה "חמישים" הניבה שני פרסים יוקרתיים בימוי ושחקנית ראשית
ולבוגרי בית הספר דן סחר ודניאל פליק פרס האפקטים המיוחדים (שנה שנייה ברציפות) על הסדרה "הנערים"

גאים בכם!

לבית הספר לאמנויות הקול והמסך

חדש על המדף:  תרבות אדריכלית בירושלים בתקופת המנדט הבריטי

"Architectural Culture in British Mandate Jerusalem, 1917-1948"- ספר חדש לד"ר ענבל בן-אשר גיטלר, מרצה במחלקה לתקשורת, במחלקה לתרבות - יצירה והפקה ובמחלקה ללימודים רב-תחומיים הספר "תרבות אדריכלית בירושלים בתקופת המנדט הבריטי, 1917-1948", עוסק בתקופה מרתקת וקריטית בהיסטוריה האדריכלית של ירושלים. הספר מציג את אדריכלות תקופת המנדט מזווית חדשה, ובוחן אותה דרך מחקר של ארבעה בניינים להם נודעה השפעה ארוכת-טווח על המרחב הבנוי של העיר. המחברת מראה כיצד בנייתם נוצרה מתוך השפעות בין-תרבותיות ויחסים בין קהילות הבריטים, האמריקאים, הציונים והפלסטינים המוסלמים.

יזמות וחדשנות במכללה האקדמית ספיר

השקת קהילת "TECH-NEGEV" והרצאה של היזם הסדרתי, מנכ''ל ומייסד שותף של Outbrain, ירון גלאי קהילת  TECH-NEGEV הינה יוזמה משותפת של מרכז החדשנות והיזמות - ח"י בספיר במכללה האקדמית ספיר, מעברים נגב צפוני, אשכול רשויות נגב מערבי והחממה הטכנולוגית SouthUp Incubator. ביום רביעי האחרון, התקיים אירוע השקת קהילת "TECH-NEGEV", קהילת היזמים של הנגב המערבי.  באירוע המקוון השתתף היזם הסדרתי - ירון גלאי, מנכ''ל ומייסד שותף של Outbrain, שדיבר על הנוסחה, שכל יזם חייב להכיר, כדי להקפיץ את הסטארטאפ שלו ואף נתן כמה טיפים שימושיים ליזמים שבתחילת דרכם.  TECH-NEGEV חרטה על דגלה את נושא התרבות הטכנולוגית באזור הנג