אתמול (יום ג') התקיים אירוע הענקת מלגת מצוינות ע"ש הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל לסטודנטית מצטיינת במחלקה לכלכלה וחשבונאות.
הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל הייתה בוגרת מצטיינת במחלקה לכלכלה וחשבונאות בספיר. לאחר לימודיה, המשיכה הדר להתמחות במשרד דלוייט בבאר שבע, ולאחריו עברה לעבוד בחברת UBQ Materials בצאלים. ב-7.10 נרצחה הדר יחד עם בעלה בכפר עזה. הוריה החליטו להעניק מלגת מצוינות על שמה על סמך הישגיים אקדמיים וערכים חברתיים ומוסריים גבוהים במיוחד.
את המלגה קיבלה אריקה אזולאי - סטודנטית מצטיינת בשנה האחרונה ללימודיה במחלקה לכלכלה וחשבונאות. אריקה תתחיל את ההתמחות במשרד סומך חייקין בבאר שבע לאחר בחינות מועצת רואי החשבון.
באירוע נכחו משפחתה וחבריה של הדר ז"ל, לצד הנהלת המכללה וסגל המחלקה.
מידע נוסף שיכול לעניין אותך
פתיחה מחודשת של הגלריה לאמנות במכללת ספיר
הגלריה לאמנות במכללת ספיר, הפועלת במסגרת המחלקה לאמנות, מתחדשת ופותחת את שעריה.
על תכנית התערוכות החדשה אמונה האוצרת לאה אביר, מרצה במחלקה. התערוכה הפותחת היא ראשונה בסדרת התערוכות מעטפות, שבה בכל תערוכה מדמיין/ת יוצר או יוצרת את חלל הגלריה מחדש, ומזמין אמניות ואמנים נוספים להתארח בו ולהציג בו מעבודותיהם/ן.
כל תערוכה משמשת מסד רעיוני ופיזי לאירוח ולשיתוף פעולה, והעבודות נשזרות זו בזו ויוצרות מרקם עשיר ומרובד.
זיכרון מתקדם לעתיד
התערוכה "זיכרון מתקדם לעתיד" (כשם שירו של יהודה עמיחי) הוצגה בגלריה הלימודית בחודש האחרון.
קיום התערוכה התקיים בזכות תמיכת מיזם "פועלים לעתיד" - יוזמה משותפת של המכללה האקדמית ספיר ובנק הפועלים, שנועדה לחזק את החיבור בין הסטודנטים, הקהילה והאזור, ולתמוך בצמיחה, חוסן והזדמנויות חדשות בעוטף.
התערוכה עסקה במתח שבין זיכרון לעתיד, בין ההתמודדות עם מציאות פצועה לבין היכולת להמשיך ליצור, לדמיין ולפעול.