במסגרת הקורס "חשיפה לעולם היזמות" של ח"י בספיר, התארחו השבוע בגוגל תל אביב כ-50 סטודנטיות וסטודנטים מהחברה הערבית ליום שכולו השראה, יזמות, חדשנות והייטק.

בסיור פגשו הסטודנטים והסטודנטיות יזמים מהחברה הערבית  ושמעו על סיפור השתלבותם בעולם הייטק בישראל. בנוסף, התנסו בסדנה לייצוג עצמי וקידום קריירה.

הסיור הוא חלק מהקמת מעבדת חדשנות בתחום הרפואה שתוקם בשנה הבאה במרכז החדשנות של המכללה ותנוהל ע"י ד"ר האמה אבו קישק. במעבדה ישולבו דמויות מעולם הרפואה, מב"יח ברזילי ומשירותי בריאות "כללית" יחד עם סטודנטים וסטודנטיות, ובה יפתחו מיזמים בתחום.

לראשונה בישראל: פקולטה למקצועות הבריאות תוקם בנגב המערבי האוניברסיטה העברית והמכללה האקדמית ספיר חתמו על הסכם הבנות על הקמת פקולטה חדשה למקצועות הבריאות בקמפוס ספיר שתכלול תוכניות לימודים בתחומי ריפוי בעיסוק, לימודי מקצועות הרפואה, עוזר רופא ובהמשך תחומים נוספים. בצעד משמעותי בפיתוח ההשכלה הגבוהה בישראל ובחיזוק הנגב המערבי, חתמו (חמישי, 23.5) האוניברסיטה העברית והמכללה האקדמית ספיר, על מזכר הבנות להקמת פקולטה למקצועות הרפואה, הראשונה בנגב המערבי.
היום בבוקר המריאו לגרמניה שתי משלחות מטעם בית הספר לעבודה סוציאלית. משלחת אחת לדרזדן בליווי ד"ר לימור גדות וגב' שירלי חדידה ומשלחת נוספת לאמדן בליווי ד"ר מירב משה גרודופסקי. המשלחות נוסעות לשבוע הכשרה בעבודה סוציאלית בינלאומית, ביחד עם השותפים שלנו באוניברסיטאות בגרמניה, סטודנטים ומרצים. נאחל נסיעה טובה ושתהיו שגרירים טובים של המכללה והמדינה!