המכללה האקדמית ספיר אירחה ביום חמישי את מנכ"ל משרד ראש הממשלה מר יוסי שלי וצוותו.

במהלך הביקור נידונו תכניות הלימוד המגוונות במכללה, העשייה החברתית החשובה שספיר מקיימת, שיתוף הפעולה הפורה עם הרשויות המקומיות בנגב המערבי וההישגים המעולים של הסטודנטים. מקום מרכזי הוקדש למיקומה הגאוגרפי הייחודי של ספיר בעוטף עזה ולחשיבות העליונה של עשייה אקדמית מעולה באזור הגבול הרגיש הזה. הנהלת המכללה הדגישה בפני המנכ"ל את הצורך הדחוף בהשלמת המיגון של המכללה, על מנת לשמור על ביטחונם של כל באות ובאי הקמפוס.

נשיא המכללה, פרופ' ניר קידר: "אני מודה למנכ"ל משרד ראש הממשלה על הביקור במכללה, על האוזן הקשבת לאתגריה ועל הנכונות שהוא גילה להירתם למטרה החשובה של השלמת המיגון הפיזי של ספיר ושל המשך פיתוחה למען האזור והמדינה כולה".

בתמונה: הדס שון לוי - סמנכ"לית במשרד ראש הממשלה, יוסי שלי מנכ"ל משרד ראש הממשלה, פרופ׳ ניר קידר, נשיא המכללה ואורנה גיגי, מנכ״לית המכללה

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

מלגת מצוינות ע"ש הדר
השבוע התקיים אירוע הענקת מלגת מצוינות ע"ש הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל לסטודנטית מצטיינת במחלקה לכלכלה וחשבונאות. הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל הייתה בוגרת מצטיינת במחלקה לכלכלה וחשבונאות בספיר. לאחר לימודיה, המשיכה הדר להתמחות במשרד דלוייט בבאר שבע, ולאחריו עברה לעבוד בחברת UBQ Materials בצאלים. ב-7.10 נרצחה הדר יחד עם בעלה בכפר עזה. הוריה החליטו להעניק מלגת מצוינות על שמה על סמך הישגיים אקדמיים וערכים חברתיים ומוסריים גבוהים במיוחד. את המלגה קיבלה שיראל שמילה, סטודנטית בשנה הרביעית לתואר הראשון במחלקה לכלכלה וחשבונאות. שיראל נולדה וגדלה באשקלון.
גיים צ'נג'ר
ברכות לבמאי נבט מזור, בוגר ביה"ס לאמנויות הקול והמסך, על זכייתו בפרס הסדרה הטובה ביותר של פורום היוצרים הדוקומנטרי. נבט מזור, בוגר מסלול טלוויזיה, התחיל את המסע שלו ליצירת הסדרה כבר בשנה א' במסגרת הלימודים. עם השנים הוא פיתח את הרעיון ומכאן נולדה הסדרה הדקומנטרית הזוכה "גיים צ'יינג'ר". נבט מזור, אוטיסט צעיר ממושב נידח בעוטף עזה, יוצא למסע בין אנשים מרקעים שונים בישראל, שמנסים להשתמש בכלים שהם למדו ממשחקים כדי להתמודד עם הקשיים בחייהם. נבט, שהיה מנותק מהסביבה, למד על העולם רק דרך משחקי וידיאו.