אנאיס ליברמן מונתה להוביל את הניהול האמנותי של פסטיבל קולנוע דרום ה-22 (12-19.11.23)

אנאיס מחליפה את ליהיא בנימין, שיצאה לחופשת לידה ותשוב בשנת 2024.

ליברמן, בת 28 מראשון לציון, סיימה בהצטיינות את לימודי הכתיבה והקולנוע במחלקת הכתיבה של "מנשר לאומנות" ואת לימודי התואר הראשון במדעי הרוח, באוניברסיטה הפתוחה.

ליברמן הפיקה מס' סרטים קצרים שהשתתפו בפסטיבלים בארץ ובעולם. לאחרונה יצרה והפיקה ל"כאן" – תאגיד השידור, את סדרת הרשת המצליחה "לצאת מהקופסה". בנוסף, ליברמן מייסדת ועורכת של כתב העת "חפוז" לארוטיקה עברית, עוסקת בכתיבת שירה, פרוזה ותסריט.

פסטיבל קולנוע דרום מתקיים מזה 22 שנה ביוזמת בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר. הפסטיבל החל את דרכו בשנת 2002 עם דגש על סרטי הסטודנטים וסטודנטיות, אך תוך מספר שנים הפך לפסטיבל קולנוע בינלאומי, הנותן במה מרכזית לקולנוע ישראלי ולקולנוע בינלאומי איכותי ורדיקלי. פסטיבל קולנוע דרום הוא היחידי שמופק בדרום על ידי אנשי הדרום מתוך אג’נדה תרבותית ייחודית הרלוונטית למקום בו הוא נוצר.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

קורס הוראת נהיג יוכר כ-30 נק"ז בספיר
לראשונה: קורס הוראת נהיגה של המכללה למקצועות התחבורה מבית אלקטרה יוכר ל-30 נקודות זכות אקדמיות במכללה האקדמית ספיר. המכללה למקצועות התחבורה מבית אלקטרה אפיקים, חתמה על שיתוף פעולה עם המכללה האקדמית ספיר, במסגרתו יוכר לראשונה בישראל קורס הוראת נהיגה כחלק ממסלול אקדמי. בוגרי הקורס יוכלו לקבל הכרה של 30 נקודות זכות לתואר ראשון במכללה האקדמית ספיר, ובכך נוצר לראשונה חיבור בין הכשרה מקצועית בהוראת נהיגה לבין אופק אקדמי. המהלך יוצא לדרך על רקע מחסור מתמשך בכוח אדם מקצועי בענף התחבורה, שהפך בשנים האחרונות לאחד מצווארי הבקבוק המרכזיים ביכולת להפעיל ולהרחיב את התחבורה הציבורית בישראל.
ריטריט חוסן תעסוקתי
איך מתמודדים עם אי ודאות? איך מזהים כוחות דווקא מתוך אתגר?