שר התרבות והספורט לשעבר, ח״כ חילי טרופר, הגיע היום (ה') למכללה האקדמית ספיר, ונשא הרצאה מעוררת השראה בשם "האמונה באדם".
ח״כ חילי טרופר, שר התרבות והספורט לשעבר, אשר שימש כמנהל בית ספר "ברנקו וייס" ברמלה לנוער בסיכון, ליווה צעירים וצעירות גם כאשר איש לא האמין בפוטנציאל שלהם ומהווה דמות פורצת דרך בתחום החינוך וההתמדה, הגיע כאורח מיוחד למרכז התמדה במכללה האקדמית ספיר.
מרכז ההתמדה החדשני, הפועל בשיתוף עמותת אלומה ובתמיכת קרן אדמונד דה-רוטשילד והמל"ג, מבטא את מחויבותה של מכללת ספיר לסייע לסטודנטים לסיים את לימודיהם בהצלחה, ובאמצעות מענה אישי ומותאם לכל אחת ואחד מהסטודנטים, מלווה אותם ומסייע להם למצות את יכולותיהם.
מידע נוסף שיכול לעניין אותך
מלגת קרן שוקן למצוינות בבית הספר למשפטים בספיר
קרן שוקן מעניקה לסטודנטיות וסטודנטים בבית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר מלגת הצטיינות על סך 5,000 דולר. המלגה נועדה לאפשר למצטיינות ולמצטיינים להשקיע את זמנם ומרצם בלימודים האקדמיים.
השנה זכו למלגה 4 סטודנטים/יות מצטיינים/יות בעלי ממוצע גבוה מאוד ו-4 סטודנטים/יות מצטיינים/יות ששירתו בשירות מילואים בעלי ממוצע גבוה מאוד.
בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר פתח את שעריו בשנת 2009; הוא נשען על יסודות רעננים בעלי מעוף ותעוזה, על השכלה משפטית עדכנית ויישומית, ידע רחב בחקיקה ופסיקה והכרות מעמיקה עם יסודות המשפט וההליכים המעצבים את השיטה המשפטית.
מאות סטודנטים לקחו חלק בעשייה למען העוטף
המכללה האקדמית ספיר ומנהלת תקומה קיימו את "שבוע ספיר בקהילה".
במהלך השבוע התקיימו ברחבי שדרות וחבל התקומה למעלה מ־20 אירועי קהילה, תרבות והתנדבות, לציון פעילות תוכנית "ספיר בקהילה", תוכנית הדגל המעניקה מלגות מגורים ופעילות לסטודנטים המשתלבים בעשייה חברתית ובשיקום האזור.
המכללה האקדמית ספיר, בשיתוף מנהלת תקומה וארגוני הסטודנטים "תוצרת הארץ", "החלוץ" ו"איילים", קיימו במהלך השבוע האחרון את "שבוע ספיר בקהילה", שבוע אירועים קהילתיים וחברתיים ברחבי שדרות וחבל התקומה, שנועד לציין את פעילות תוכנית "ספיר בקהילה" ואת מעורבותם של מאות סטודנטים בתהליכי השיקום, החיזוק והצמיחה של האזור.
ביוזמת מנהלת תקומ