08.05.23, רגע לפני מבצע "מגן וחץ", נערך במרכז חי בספיר(חדשנות ויזמות) PARTY AI, בשיתוף המועצה האזורית בני שמעון, אירוע שכולו בינה מלאכותית באווירת מסיבה.

משתתפי האירוע התחלקו לצוותים וקיבלו אתגר נושא פרסים: העלאת אחוז הנשים והצעירים במליאת המועצה.

בעזרת פלטפורמות מבוססות בינה מלאכותית, יצרו המשתתפים מגוון פתרונות יצירתיים עבור האתגר.

במהלך האירוע התנסו המשתתפים במנעד רחב של כלי AI, בהנחייתה של לירון דרזנר, יזמת ומתמחה בסטארטאפים בעולם הביוטק.

הצוותים הזוכים קיבלו פרסים בשווי כ-3,000 ש"ח.

חברי הצוות הזוכים במקום הראשון: אורון שלם, ליאור פרייד, מעיין פרייד, יוליה מושן.
חברי הצוות הזוכים במקום השני: טל מרסיאנו, אליחי סאסי, אביב אוזון

פארטי AI

חלוקת מלגת שוקן למצטיינת בית ספר למשפטים בספיר
קרן שוקן העניקה ל-8 סטודנטיות וסטודנטים בבית הספר למשפטים בספיר מלגת הצטיינות על סך 5,000 דולר. המלגה נועדה לאפשר למצטיינות ולמצטיינים להשקיע את זמנם ומרצם בלימודים האקדמיים. בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר פתח את שעריו בשנת 2009; הוא נשען על יסודות רעננים בעלי מעוף ותעוזה, על השכלה משפטית עדכנית ויישומית, ידע רחב בחקיקה ופסיקה והכרות מעמיקה עם יסודות המשפט וההליכים המעצבים את השיטה המשפטית. בד בבד מאופיין בית הספר במחויבות עמוקה לנושאים חברתיים עקרוניים, לזכויות האדם ולאזרחות מעורבת.
בשבוע שעבר (ד') נפתחה תערוכה חדשה של בית ספר לאמנות - אחות רחמנייה, המציגה את עבודותיה של האמנית מירב הימן. אוצרות: שירה פרידמן. התערוכה מתארחת בגלריית טרומפלדור של המחלקה לאמנויות, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, בעיר העתיקה באר-שבע. העבודות בתערוכה משתייכות לתקופה המוקדמת ביצירתה של מירב הימן, ומתארות מצבי קיצון ואבסורד במרחבים ציבוריים ובחללים ביתיים אינטימיים. העבודות חושפות את גבולותיה של האינטימיות, משרטטות את תוואי הקשרים האנושיים ומדגישות את הפגיעוּת האנושית ואת התלות האנושית ההדדית. המפגשים המתועדים בהן מפנים תשומת לב לזיקה שבין אינטימיות, כוח ונורמות חברתיות.