"למרות ההבדלים הגדולים בתקצוב בין האוניברסיטאות למכללות, כמו גם בעומסי הוראה שונים לגמרי, בתחום אחד שומרת המל"ג בקנאות על אחידות ביניהן. הקריטריונים לקידום מקצועי של המרצים והחוקרים שווים – כדי לעלות בדרגות יש לפרסם מחקרים. זהו תנאי הכרחי."

ד"ר רוברט אלבין

למאמר המלא של ד"ר רוברט אלבין, מרצה במחלקה ללימודים רב תחומיים, באתר זמן ישראל.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

שיח גלריה בתערוכה זיכרון מתקדם לעתיד
התערוכה "זיכרון מתקדם לעתיד" (כשם שירו של יהודה עמיחי) הוצגה בגלריה הלימודית בחודש האחרון. קיום התערוכה התקיים בזכות תמיכת מיזם "פועלים לעתיד" - יוזמה משותפת של המכללה האקדמית ספיר ובנק הפועלים, שנועדה לחזק את החיבור בין הסטודנטים, הקהילה והאזור, ולתמוך בצמיחה, חוסן והזדמנויות חדשות בעוטף. התערוכה עסקה במתח שבין זיכרון לעתיד, בין ההתמודדות עם מציאות פצועה לבין היכולת להמשיך ליצור, לדמיין ולפעול.
וואו עולמי!
ד"ר גדי סולוטורבסקי, ראש המחלקה למדעי המחשב בפקולטה לטכנולוגיה במכללה האקדמית ספיר, הציג בכנס DTW בקופנהגן, מהכנסים המרכזיים בעולם הטלקומוניקציה, את הפרויקט פורץ הדרך Agentic AI-Driven Billing Dispute Resolution, שבו היה שותף. הפרויקט מציג מערכת מבוססת סוכני בינה מלאכותית לניהול חכם ואוטונומי של מחלוקות חיוב. המערכת מזהה באופן יזום חריגות, טעויות חיוב ופערים בנתונים, לעיתים עוד לפני שהלקוחות פונים, מנתחת את מקור הבעיה, ומציעה או מבצעת פתרונות כגון זיכויים, התאמות ותיקוני חיוב.