|
|
|
ד"ר סיגל נגר-רון, ד"ר תמי רזי וד"ר שגית קדם ימיני, מרצות בכירות במכללה האקדמית ספיר, קיבלו מענק יוקרתי בסך 10,000 ש"ח ממרכז חת לחקר התחרות והרגולציה, למחקרן בנושא: "ניתוח רב צירי ותהליכי של אי-שוויון באקדמיה בישראל באמצעות כריית תהליכים".
המחקר צפוי להיות מוצג ביום עיון במכללה למנהל בראשו ןלציון בסוף מאי 2023 וכן להתפרסם בכתב העת "מחקרי רגולציה".
מידע נוסף שיכול לעניין אותך
מלגת מצוינות ע"ש הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל
השבוע התקיים אירוע הענקת מלגת מצוינות ע"ש הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל לסטודנטית מצטיינת במחלקה לכלכלה וחשבונאות.
הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל הייתה בוגרת מצטיינת במחלקה לכלכלה וחשבונאות בספיר. לאחר לימודיה, המשיכה הדר להתמחות במשרד דלוייט בבאר שבע, ולאחריו עברה לעבוד בחברת UBQ Materials בצאלים. ב-7.10 נרצחה הדר יחד עם בעלה בכפר עזה. הוריה החליטו להעניק מלגת מצוינות על שמה על סמך הישגיים אקדמיים וערכים חברתיים ומוסריים גבוהים במיוחד.
את המלגה קיבלה שיראל שמילה, סטודנטית בשנה הרביעית לתואר הראשון במחלקה לכלכלה וחשבונאות.
שיראל נולדה וגדלה באשקלון.
גיים צ'יינג'ר
ברכות לבמאי נבט מזור, בוגר ביה"ס לאמנויות הקול והמסך, על זכייתו בפרס הסדרה הטובה ביותר של פורום היוצרים הדוקומנטרי.
נבט מזור, בוגר מסלול טלוויזיה, התחיל את המסע שלו ליצירת הסדרה כבר בשנה א' במסגרת הלימודים. עם השנים הוא פיתח את הרעיון ומכאן נולדה הסדרה הדקומנטרית הזוכה "גיים צ'יינג'ר".
נבט מזור, אוטיסט צעיר ממושב נידח בעוטף עזה, יוצא למסע בין אנשים מרקעים שונים בישראל, שמנסים להשתמש בכלים שהם למדו ממשחקים כדי להתמודד עם הקשיים בחייהם. נבט, שהיה מנותק מהסביבה, למד על העולם רק דרך משחקי וידיאו.