בוגרות ובוגרי בית הספר למשפטים בספיר ממשיכים להוביל במבחני לשכת עורכי הדין.

במבחן האחרון, שהתקיים בדצמבר ,2022 עברו 91% מבוגרות ובוגרי ספיר, שניגשו לבחינה - המקום הראשון מבין המכללות והמקום החמישי מכל מוסדות הלימוד בארץ עם 61 נבחנים.

ד"ר עידו עשת, ראש בית הספר למשפטים: ״אני מאחל ברכת הצלחה לבוגרות ולבוגרים של בית הספר ומבקש להודות לסגל המצוין של בית הספר״

הפרטים המלאים בידיעה שהתפרסמה בגלובס

בית הספר לאמנויות הקול והמסך זכה באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי, וסרט הגמר ׳שמעי קלמי׳ של בוגרת בית הספר זכה בקטגוריית סרט הסטודנטים הטוב ביותר בטקס פרסי הפורום הדוקומנטרי לשנת 2023. בטקס שנערך אתמול (ב׳) במרכז בתרבות אניס ביפו, זכה בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי. בוועדת הפרס נימקו כי ״בית הספר הפך עם השנים לחלק משמעותי וחשוב בעיר שדרות ובשאר יישובי העוטף, רבים מתלמידיו ובוגריו מגיעים מהדרום ונשארים לעבוד וללמד בדרום.
חדש על המדף - במילא גורלך נחרץ
ספר חדש לנורית גרץ, פרופ' מן המניין במחלקה לתרבות - יצירה והפקה - "ממילא גורלך נחרץ". מעל לשלושה מיליון איש כבר מתו בעולם, מספר הנדבקים בישראל הגיע לשני מיליון מאתיים, ראש הממשלה הכריז על תקנות חירום לסגר כללי, ואני עוברת מאוראן לפירנצה, ומפירנצה לאתונה ועוד אחורה, ומגיעה בסופו של דבר למגפה בתבאי, שהתרחשה במאה החמישית לפני הספירה במחזה של סופוקלס, אדיפוס המלך.