ברכות לבוגרות ובוגרי המכללה הטכנולוגית, המחזור ה-37.

אתמול חגגנו עם המגמות אדריכלות ועיצוב פנים, ביוטכנולוגיה, הנדסת חשמל, טכנולוגיות מים ועיצוב מדיה

והערב נחגוג עם מגמות מכונות רכב, מכונות מכטרוניקה, הנדסת קול, הנדסה אזרחית - בניין והנדסה אזרחית - תכנון מבנים.

סה"כ 225 בוגרות ובוגרים!

אנו מודים לשותפנו בתעשייה במגמת עיצוב מדיה, בני חיים, סמנכ״ל תפעול בחברת Q.V, אשר נשא מילים במהלך הטקס ובירך את הבוגרים בהמשך דרכם המקצועית!

בהצלחה לכולם.ן!

בית הספר לאמנויות הקול והמסך זכה באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי, וסרט הגמר ׳שמעי קלמי׳ של בוגרת בית הספר זכה בקטגוריית סרט הסטודנטים הטוב ביותר בטקס פרסי הפורום הדוקומנטרי לשנת 2023. בטקס שנערך אתמול (ב׳) במרכז בתרבות אניס ביפו, זכה בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי. בוועדת הפרס נימקו כי ״בית הספר הפך עם השנים לחלק משמעותי וחשוב בעיר שדרות ובשאר יישובי העוטף, רבים מתלמידיו ובוגריו מגיעים מהדרום ונשארים לעבוד וללמד בדרום.
חדש על המדף - במילא גורלך נחרץ
ספר חדש לנורית גרץ, פרופ' מן המניין במחלקה לתרבות - יצירה והפקה - "ממילא גורלך נחרץ". מעל לשלושה מיליון איש כבר מתו בעולם, מספר הנדבקים בישראל הגיע לשני מיליון מאתיים, ראש הממשלה הכריז על תקנות חירום לסגר כללי, ואני עוברת מאוראן לפירנצה, ומפירנצה לאתונה ועוד אחורה, ומגיעה בסופו של דבר למגפה בתבאי, שהתרחשה במאה החמישית לפני הספירה במחזה של סופוקלס, אדיפוס המלך.