ד"ר עמרי הרצוג מונה למנהל האקדמי של המכללה האקדמית ספיר

דר' עמרי הרצוג הוא חוקר תרבות ומרצה בכיר בתכניות התואר הראשון והשני במחלקה לתרבות במכללת ספיר, היה שותף להקמת המחלקה ואף ניהל אותה בעבר. מחקריו האקדמיים עוסקים בין היתר בתרבות פופולרית, באוטופיות רגשיות ובספרות ישראלית. מבקר ספרות בעיתון "הארץ", וחתן פרס ברנשטיין לביקורת ספרות. דר' הרצוג שותף ליזמויות בתחום התרבות בישראל, ובשנת 2018 קיבל את פרס "מרצה מעורר השראה" מטעם התאחדות הסטודנטים הארצית.

פרופסור ניר קידר, נשיא המכללה האקדמית ספיר: "ד"ר עמרי הרצוג מבכירי החוקרים והמרצים במכללה. הוא האדם הנכון במקום הנכון. אני שמח מאד על המינוי ומשוכנע שיוביל את המכללה האקדמית ספיר לשיאים חדשים של מצוינות אקדמית, מעורבות בחברה ובקהילה ופתיחת אופקים חדשים לסטודנטים שבחרו ללמוד במקום הייחודי והמרתק ביותר בדרום".

ד"ר עמרי הרצוג, המנהל האקדמי של המכללה האקדמית ספיר: "אני שמח וגאה לפעול בקמפוס התוסס של ספיר, ולהמשיך לחזק אותו כמוקד אזורי וארצי של יזמות, יצירה והשכלה מעולה. המטרה המרכזית שלי היא לקדם את השילוב בין עשייה אקדמית חדשנית לבין השפעה על החברה הישראלית, בכל הזירות שמכללת ספיר מובילה: מטכנולוגיה ועד אמנות".

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

בוגר קורס ממונה הגנת פרטיות
לאחרונה הסתיים המחזור הראשון של קורס ממוני הגנת הפרטיות (DPO) במרכז ללימודי חוץ והמשך בריכוז פדגוגי של ד"ר שרון בר-זיו ועו"ד רביד פטל.
סדנת דיון באנגלית
בשיתוף פעולה של המחלקה ואנגלית והנציבות להוגנות מגדרית, התקיימה לאחרונה סדנת דיון באנגלית, לליטוש הכישורים של חברות הסגל להתחיל שיח בכנס וליצור עניין. מטרת המפגש, בהנחיית ד"ר עמית מרנץ מהמחלקה לאנגלית, הייתה לסייע חוקרות להתכונן לקראת כנסים בינלאומיים ושיפור היכולת להציג תכנים ולהרגיש בטוחות יותר לפתוח בשיח סביב נושא המחקר. הסדנה עסקה בכלים לבניית פיץ' שיעזור ללכוד עניין. הסדנה כמובן התנהלה באנגלית בלבד ונתנה הזדמנות לחוקרות להתנסות בפועל בדיון, הצגה, יצירת שיח סביב נושא המחקר שלהן ושל המשתתפות האחרות.