ד״ר נוגה פיטובסקי-נוה, מרצה וחברת סגל בבית הספר לעבודה סוציאלית, מונתה לחברה בוועדה המתמקדת בזכויות אדם וצדק חברתי של הארגון הבינלאומי של בתי הספר לעבודה סוציאלית (IASSW).

הוועדה עוסקת בקידום נושאים של זכויות אדם וצדק חברתי בתוכניות הלימוד והמחקר של בתי הספר לעבודה סוציאלית, לנוכח אתגרים רבים עימם מתמודד המקצוע ובהם עוני ופערים חברתיים, מלחמות, דיכוי נשים וקבוצות מיעוט, משבר הקורונה, משבר האקלים ועוד. בוועדה יושבים נציגים מבתי ספר לעבודה סוציאלית באירופה, ארה"ב ודרום אפריקה.

בית הספר לעבודה סוציאלית במכללה האקדמית ספיר, שואף לקדם צדק חברתי ורווחה לפרטים, קבוצות וקהילות. לצורך הגשמת יעדים אלה, בית הספר חותר להכשיר ולקדם אנשי מקצוע בעלי מודעות אישית וחברתית גבוהה, הפועלים על בסיס ערכי המקצוע וידע מקצועי , והמסוגלים לחקור ולפתח יוזמות ומענים יחד עם אוכלוסיות מודרות.

פסטיבל קולנוע דרום הבינלאומי ה-22 ננעל אתמול בערב (יום ד') במכון הצרפתי בתל אביב.
באירוע האקתון DisasterTech בנושא התמודדות עם אתגר השיטפונות העולמי, שנערך השבוע (שלישי) במרכז לחדשנות ויזמות במכללה האקדמית ספיר, זכו קבוצת הסטודנטים: שי מנשרי, עירית חולי נחום, איתי זסלבסקי וברק ספיר בפרס על הפתרון שהעלו.