קמילה מילנר לנדסקינד, מנהלת המרכז ללימודי קדם חוץ והמשך, נבחרה לאחת מגיבורי השנה של Mako ומפעל הפיס לשנת 2022, על פעילותה בקידום המיזם 'משפחה מלווה'.

הפעילות ב'משפחה מלווה' מוקדשת כולה לליווי ילדים ללא עורף משפחתי. בימים אלה קמילה מגייסת משפחות נוספות להתנדבות במיזם, מעבירה חוגי בית והרצאות, לצד עבודה על פודקסט למשפחות מלוות וכותבת מאמר אקדמי בנושא.  

קמילה מילנר לנדסקינד, מנהלת המרכז ללימוד חוץ: "מודה ומתרגשת מאד מהבחירה. למרות שלא מתחברת למילה 'גיבורה', לא מרגישה גיבורה בכלל. החלום שלי שלכל ילד וילדה ללא עורף משפחתי, תהיה משפחה חמה ואוהבת שתלווה אותם במסע חייהם. על מנת להגשים את החלום בשנים האחרונות מקדישה את כל כולי בקידום המיזם משפחות מלוות, הנותן מענה לילדים אלה. אני מעבירה חוגי בית, הרצאות, מנסה לסייע בחיבור בין הילדים למשפחות חדשות. ערכתי בנושא מחקר על מנת לדייק את המענים לצרכים הן של הילדים והן של המשפחות. אני לא לבד בדבר הזה, מאחורי עומדת עמותה לילדים בסיכוי שעושים עבודת קודש, משרד הרווחה וכמובן קהילת משפחות מלוות ענפה שאנחנו עובדים קשה על מנת להרחיב אותה"

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

בחזית החדשנות בתחום האימון הארגוני
המכללה האקדמית ספיר מציגה בחזית החדשנות בתחום האימון הארגוני, עם מחקר פורץ דרך ויישומי של ד"ר גיל בוצר מהמחלקה לניהול המשאב האנושי. המחקר, שהוצג בכנס EAWOP היוקרתי שנערך בפראג, התבצע בשיתוף פעולה אסטרטגי עם חברת האימון הבינלאומית CoachA – חברת אימון גלובלית מובילה הנסחרת בבורסת טוקיו.
לראות את ההר
אנו נאלצים להודיע שפסטיבל קולנוע דרום הבינ"ל ה-24, שתוכנן להתקיים בין התאריכים 3–10 ביולי 2025, נדחה ויתקיים ב-6–13 בנובמבר 2025. תכנית הפסטיבל הבינלאומי ה-24 שתוכננה לחודש יולי ופורסמה לפני מספר ימים, תתמזג בחודש נובמבר עם תחרות "קולנוע דרום חדש" – תחרות סרטי הגמר של בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר –על כל 49 הסרטים הקצרים החדשים שבתחרות. תודתנו מעומק הלב לעשרות השותפים והשותפות שנרתמו להפקת מהדורת הפסטיבל, שתוכננה להיות הגדולה בתולדותיו – ועוד תהיה. ליוצרות/ים מישראל ומהעולם שבחרו בנו כבית ליצירתם – נמשיך לעשות הכל כדי לחגוג את הסרטים שלכם כאן, בדרום, יחד אתכם, בנובמבר הקרוב והלאה