קהילת ספיר שבוע טוב,
אמש (שישי 29/7) סביב השעה 21:00 קיבלו חלק מבוגרות ובוגרי ספיר הודעת סמס על פריצה לחשבונם.

אנחנו מבקשים לחדד ולהרגיע:
הפריצה לרשת המכללה בטיפול אגף המחשוב במכללה ומומחה מקצועי שהפעלנו להתמודדות עם האירוע, תוך שמירה על קשר רציף וליווי של מערך הסייבר הישראלי. עד כה, לא נמצאו עקבות לפריצה במערכות מידע רגישות או לחשבונות אישיים.

מאגרי המידע במכללה עומדים בהנחיות תקנות ההגנה על הפרטיות.

נמשיך לעקוב ולעדכן בהתפתחויות במידת הצורך

בית הספר לאמנויות הקול והמסך זכה באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי, וסרט הגמר ׳שמעי קלמי׳ של בוגרת בית הספר זכה בקטגוריית סרט הסטודנטים הטוב ביותר בטקס פרסי הפורום הדוקומנטרי לשנת 2023. בטקס שנערך אתמול (ב׳) במרכז בתרבות אניס ביפו, זכה בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי. בוועדת הפרס נימקו כי ״בית הספר הפך עם השנים לחלק משמעותי וחשוב בעיר שדרות ובשאר יישובי העוטף, רבים מתלמידיו ובוגריו מגיעים מהדרום ונשארים לעבוד וללמד בדרום.
חדש על המדף - במילא גורלך נחרץ
ספר חדש לנורית גרץ, פרופ' מן המניין במחלקה לתרבות - יצירה והפקה - "ממילא גורלך נחרץ". מעל לשלושה מיליון איש כבר מתו בעולם, מספר הנדבקים בישראל הגיע לשני מיליון מאתיים, ראש הממשלה הכריז על תקנות חירום לסגר כללי, ואני עוברת מאוראן לפירנצה, ומפירנצה לאתונה ועוד אחורה, ומגיעה בסופו של דבר למגפה בתבאי, שהתרחשה במאה החמישית לפני הספירה במחזה של סופוקלס, אדיפוס המלך.