ד״ר עינב שגב, מרצה בבית הספר לעבודה סוציאלית, הוזמנה להרצות במסגרת קורס בינלאומי לסטודנטים באוניברסיטה במדריד, בפקולטה לעבודה סוציאלית על עבודה סוציאלית בישראל בדגש על סוגיות יחודיות.

בהרצאה נכחו סטודנטיות וסטודנטים ממדינות רבות: ספרד, הולנד, אוסטריה, דנמרק, מקסיקו ועוד, אשר הביעו עניין רב בהכשרה לע"ס ודנו בדמיון ובשוני בגישות ובמגמות השונות של המקצוע בהתייחס לארצות השונות מהן הגיעו. 

במסגרת ביקורה נפגשה ד"ר שגב עם סגנית הדיקן לנושאים בינלאומיים, שהביעה עניין בקשרים בין בית הספר לעבודה סוציאלית במכללה האקדמית ספיר לבין הפקולטה המקבילה במדריד.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

מלגן שוקן
קרן שוקן מעניקה לסטודנטיות וסטודנטים בבית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר מלגת הצטיינות על סך 5,000 דולר. המלגה נועדה לאפשר למצטיינות ולמצטיינים להשקיע את זמנם ומרצם בלימודים האקדמיים. השנה זכו למלגה 4 סטודנטים/יות מצטיינים/יות בעלי ממוצע גבוה מאוד ו-4 סטודנטים/יות מצטיינים/יות ששירתו בשירות מילואים בעלי ממוצע גבוה מאוד. בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר פתח את שעריו בשנת 2009; הוא נשען על יסודות רעננים בעלי מעוף ותעוזה, על השכלה משפטית עדכנית ויישומית, ידע רחב בחקיקה ופסיקה והכרות מעמיקה עם יסודות המשפט וההליכים המעצבים את השיטה המשפטית.
פתיחת אירועי שבוע ספיר בקהילה
המכללה האקדמית ספיר ומנהלת תקומה קיימו את "שבוע ספיר בקהילה". במהלך השבוע התקיימו ברחבי שדרות וחבל התקומה למעלה מ־20 אירועי קהילה, תרבות והתנדבות, לציון פעילות תוכנית "ספיר בקהילה", תוכנית הדגל המעניקה מלגות מגורים ופעילות לסטודנטים המשתלבים בעשייה חברתית ובשיקום האזור. המכללה האקדמית ספיר, בשיתוף מנהלת תקומה וארגוני הסטודנטים "תוצרת הארץ", "החלוץ" ו"איילים", קיימו במהלך השבוע האחרון את "שבוע ספיר בקהילה", שבוע אירועים קהילתיים וחברתיים ברחבי שדרות וחבל התקומה, שנועד לציין את פעילות תוכנית "ספיר בקהילה" ואת מעורבותם של מאות סטודנטים בתהליכי השיקום, החיזוק והצמיחה של האזור. ביוזמת מנהלת תקומ