אירוע אמנות רב תחומי לפתיחת 2022 : מוסיקה, אמנות, צעצועים ובירה בתערוכה "בים בם בום"

שיתוף פעולה של המחלקה לתרבות, יצירה והפקה במכללה האקדמית ספיר ומוזיאון הנגב לאמנות, יום ג' 4.1.22, 18:30 - 23:00

ביום ג' הקרוב יתקיים במוזאון הנגב אירוע אמנות מיוחד לפתיחת 2022 בשיתוף פעולה עם המחלקה לתרבות - יצירה והפקה  "צעצועים בהפרעה" - מוסיקה, אמנות, צעצועים ובירה בתערוכה "בים בם בום". חוויה רב חושית של השתתפות, יצירה ומשחק. 

כשהלילה יורד על מוזאון הנגב הופכת התערוכה "בים בם בום" שאצרו יחד נירית דהן וארמנו טידיסקי לעולם מכושף ומהפנט. התערוכה שמפגישה בין אמנות וצעצועים מזמינה את הצופה לנוע בין עולם הילדות ובין משמעויות תרבותיות רחבות. היא כוללת אוסף צעצועים מרהיב מאיטליה לצד יצירות אמנות של אמנים ישראלים ואיטלקים, פסלי חוץ, פוקוס על מיקי מאוס, על פינוקיו ועוד.

האמנים ליאור ווטרמן ויונתן גירון יצרו במיוחד לאירוע מייצב סאונד ותאורה מתמשך המשולב בתוך חלל התערוכה והופך את השיטוט בין עבודות האמנות לחוויה חד פעמית.
סדנה של האמנית מעין רוזנבלו מזמינה אתכם להפוך צעצועים לגיבורי סרט אנימציה שהמשתתפים יוצרים בעצמם ויוקרן על מסך ענק.
המופע המדובר של תזמורת הצעצועים - מוסיקה עדכנית ואקספרסיבית שמנוגנת על כלי צעצוע. התזמורת היא פרויקט של המלחין זוכה הפרסים איגור קרוטוגולוב שמעורר ענין רב, מפגיש בין שני המובנים של המושג: PLAY משחק ונגינה. 
מוסיקה של די.ג'יי קומפוסט לאורך כל הערב ומסיבה מ-21:30.
משחקי ילדות אוכל ובירה ברחבת המוזיאון.

מחירים: 40 ₪ רגיל/ 30 ₪ סטודנט
מכירת כרטיסים ב-8557*
ובאתר המשכן לאמנויות הבמה - מתחם המוזאונים
מוזאון הנגב לאמנות, רח' העצמאות 60 באר שבע

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

HR LAB
קורס HR Lab הנו קורס בחירה חדשני במחלקה לניהול משאבי אנוש במכללה האקדמית ספיר. הקורס, שפועל בתמיכת פרויקט פועלים לעתיד של בנק הפועלים, מזמן לסטודנטיות וסטודנטים בשנה ג' התנסות ייחודית ובלתי שגרתית בתהליכי יזמות אמיתיים, חדשנות, יצירתיות וחשיבה עיצובית (Design Thinking) בעולמות התוכן של משאבי אנוש. חדשנות, יזמות וקהילה: פתרונות טכנולוגיים בתחום ה-HR ליצירת אימפקט קהילתי הסטודנטיות והסטודנטים במעבדה לומדים לאפיין ולפתח מוצרים דיגיטליים וסוכני AI מתקדמים בשפה טבעית, ללא צורך ברקע קודם בתכנות, תוך שימוש בשיטת ה-Vibe Coding וכלי בינה מלאכותית יוצרת.
מגישת חדשות
פרופ' עינת לחובר, פרופ' חברה במחלקה לתקשורת, פרסמה בשיתוף ליאת גרנות דדון, עו"ד ענת טהון אשכנזי, תמר צבי את דו"ח המחקר ייצוג נשים בחדשות בישראל, במסגרת פרויקט ניטור המדיה העולמי [GMMP] לשנת 2025. פרופ' עינת לחובר, מרצה בכירה במחלקה לתקשורת, אשר תחום המומחיות וההוראה שלה הוא מגדר ותקשורת - ניתוח ביקורתי של הזיקות בין מגדר והקשרים שונים של מדיה, מנהלת את המחקר על ייצוג נשים בחדשות בישראל מאז שנת 2010. המחקר הישראלי הוא חלק ממחקר בינלאומי על ייצוג נשים בחדשות, שמתקיים מאז ועידת בייג'ין ב-1995 על מצבן של נשים בעולם.