פגישת התנעה ושולחן עגול מול חברות הייטק בגב ים בבאר שבע, בשיתוף מרכז לאודר לתעסוקה

ד"ר שירה צוקר - ראש המחלקה למדעי המחשב בספיר, תמר שוחט - מנהלת המרכז לפיתוח קריירה בספיר ועמוס עטיה - מנהל קשרי האקדמיה בגב ים, נפגשו עם מנהלות ומנהלי משאבי אנוש של מגוון חברות, הפועלות בפארק ההייטק, כדי להבין את הצרכים של חברות ההייטק בגיוס כח אדם איכותי וכיצד יהיה ניתן לשלב בצורה מיטבית את הסטודנטים והבוגרים של ספיר בחברות אלה.

תמר שוחט, מנהלת המרכז לפיתוח קריירה במשרד הדקן, ספיר: "המטרה של המרכז לפיתוח קריירה בפגישת ההתנעה הייתה ליצור הזדמנויות שוות עבור הסטודנטים והבוגרים שלנו באקו סיסטם של הנגב, ע"י יצירת שיתופי פעולה והבנת הצרכים של הארגונים המובילים בתחום ההייטק  בבאר שבע. יחד עם המחלקה למדעי המחשב נוכל להתוות את הדרך לשילובם של הסטודנטים והבוגרים שלנו בתעסוקה איכותית וטובה."

ד"ר שירה צוקר, ראש המחלקה למדעי המחשב בספיר: "אני שמחה לקיים שיתופי פעולה עם חברות הייטק לטובת הסטודנטים שלנו. נשמח לשיתופי פעולה בפרוייקטי גמר, סיורים, התמחויות וסדנאות, המכינות את הסטודנטים שלנו למעבר לעולם ההייטק. חשוב לנו מאוד שהסטודנטים והבוגרים שלנו ימצאו עבודה בהייטק בדרום, וכך יישארו להתגורר באיזור ויחזקו את הפריפריה. אני מודה לחברות שהגיעו למפגש והביעו נכונות לקדם את הסטודנטים של ספיר, ומזמינה חברות נוספות להצטרף לרעיון."

הארגונים שלקחו חלק במפגש:
אילנה גינזבורג - Rezilion, פאהימה אל עטאונה - מנכ"לית Siraj, חיים שמעוני, מנהל אתר  WIX, מור - הנהלת פארק ההייטק, מורין מוזס - Dell EMC, סול - tech7, טלי עמר – Morphisec ותהילה - Mdclone.
 

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

תערוכה מעטפות
הגלריה לאמנות במכללת ספיר, הפועלת במסגרת המחלקה לאמנות, מתחדשת ופותחת את שעריה. על תכנית התערוכות החדשה אמונה האוצרת לאה אביר, מרצה במחלקה. התערוכה הפותחת היא ראשונה בסדרת התערוכות מעטפות, שבה בכל תערוכה מדמיין/ת יוצר או יוצרת את חלל הגלריה מחדש, ומזמין אמניות ואמנים נוספים להתארח בו ולהציג בו מעבודותיהם/ן. כל תערוכה משמשת מסד רעיוני ופיזי לאירוח ולשיתוף פעולה, והעבודות נשזרות זו בזו ויוצרות מרקם עשיר ומרובד.
שיח גלריה בתערוכה זיכרון מתקדם לעתיד
התערוכה "זיכרון מתקדם לעתיד" (כשם שירו של יהודה עמיחי) הוצגה בגלריה הלימודית בחודש האחרון. קיום התערוכה התקיים בזכות תמיכת מיזם "פועלים לעתיד" - יוזמה משותפת של המכללה האקדמית ספיר ובנק הפועלים, שנועדה לחזק את החיבור בין הסטודנטים, הקהילה והאזור, ולתמוך בצמיחה, חוסן והזדמנויות חדשות בעוטף. התערוכה עסקה במתח שבין זיכרון לעתיד, בין ההתמודדות עם מציאות פצועה לבין היכולת להמשיך ליצור, לדמיין ולפעול.