ד"ר גיל בוצר, מרצה בכיר במחלקה לניהול המשאב האנושי במכללה האקדמית ספיר, נבחר לשופט מדעי מצטיין של כתב העת Leadership & Organizational Development Journal לשנת 2020.

כתב העת החליט גם למנות את בוצר לחבר בוועדה המייעצת - Member of The Advisory Board.

בוצר קיבל את הפרס והתואר, לאחר ששימש בשנת 2020 כשופט ונתן ביקורות בלתי תלויות למאמרים מדעיים, וכן בשל הדוחות הטובים שהפיק להוצאה.

ד"ר רונית נדיב, ראשת המחלקה לניהול המשאב האנושי במכללה האקדמית ספיר: העשייה של ד"ר בוצר ממחישה את השילוב של מצוינות אקדמית, לצד היותו של גיל מרצה אהוב ומסור לכל תלמידיו, גיל מוביל מחקר ענף ומשתלב בעשייה אקדמית משמעותית ברמה הבינלאומית.

צילום ד"ר גיל בוצר: מאיה אהרוני

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

זוכי פסטיבל קולנוע דרום חדש
פסטיבל קולנוע דרום, מיסודו של בית הספר לאמנויות הקול והמסך בספיר, ננעל בחמישי (5.11) בשדרות, לאחר חמישה ימים של הקרנות, מפגשים ואירועי תרבות. הפסטיבל, שציין השנה 25 שנה להיווסדו, הכריז על הזוכים בתחרויות השונות ובאירועי הפיצ׳ינג, שבמסגרתם הוענקו פרסים ומענקים לפיתוח ולהפקת יצירות חדשות. מענקי הפקה בסך כולל של 750 אלף ש״ח הוענקו ל-3 פרויקטים בחממות היצירה של קרן קולנוע נגב. בפיצ׳ינג ״קו דרומי״, המחבר בין יוצרי קולנוע תיעודי ליוצרי אנימציה סביב סיפורים דרומיים, זכו ״ע׳ול״ של יוסף אבו מדיעם ויונתן דומוש ו״שפת אם״ של ליאת קפלן ורז מרחב.
ילדים בזמן מלחמה
ברכות לד״ר ראויה אבו־רביעה, מרצה בכירה בבית הספר למשפטים, על זכייתה במענק מחקר מטעם התכנית לזכויות ילדים ונוער, מרכז מינרבה לזכויות האדם בפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית. המחקר, שנעשה בשותפות עם ד״ר לימור יהודה, עמיתת מחקר בכירה במכון ון ליר בירושלים, עוסק במלחמה אחת, ילדות במרחב שסוע: זכויות ילדים, שוויון ופוליטיקה של הבדל באזור דרום ישראל-עזה. הוא בוחן את השפעתה של המלחמה בין ישראל לעזה, מאז אוקטובר 2023, על זכויותיהם ורווחתם של ילדים ובני נוער באזור דרום ישראל-עזה. בשונה ממחקרים הבוחנים ילדים פלסטינים וישראלים בנפרד, מחקר זה מתייחס לאזור כאל מרחב סכסוך משותף, המאופיין בממשל מקוטע ו