ד"ר גיל בוצר, מרצה בכיר במחלקה לניהול המשאב האנושי במכללה האקדמית ספיר, נבחר לשופט מדעי מצטיין של כתב העת Leadership & Organizational Development Journal לשנת 2020.

כתב העת החליט גם למנות את בוצר לחבר בוועדה המייעצת - Member of The Advisory Board.

בוצר קיבל את הפרס והתואר, לאחר ששימש בשנת 2020 כשופט ונתן ביקורות בלתי תלויות למאמרים מדעיים, וכן בשל הדוחות הטובים שהפיק להוצאה.

ד"ר רונית נדיב, ראשת המחלקה לניהול המשאב האנושי במכללה האקדמית ספיר: העשייה של ד"ר בוצר ממחישה את השילוב של מצוינות אקדמית, לצד היותו של גיל מרצה אהוב ומסור לכל תלמידיו, גיל מוביל מחקר ענף ומשתלב בעשייה אקדמית משמעותית ברמה הבינלאומית.

צילום ד"ר גיל בוצר: מאיה אהרוני

מיה לוי, מצטיינת מל"ג על מעורבות חברתית

מיה לוי, בוגרת טריה של בית הספר לעבודה סוציאלית בספיר, מצטיינת המועצה להשכלה גבוהה על התנדבות ופעולה למען הקהילה והפגנת מעורבות חברתית יוצאת דופן. זה למעלה משלוש שנים שמיה פעילה חברתית ובשנתיים האחרונות פעילה בפרויקט "נגב מודע ופעיל - קהילות מתחברות". במסגרת התוכנית, הסטודנטים מקדמים זכויות חברתיות בקרב אוכלוסיות קצה. במהלך שנות התנדבותה, סייעה מיה לתושבים רבים לקדם את זכויותיהם ולהתארגן יחד כקהילה לשינוי חברתי אזורי. היא יצרה קשר עם קהילת בני המנשה, גייסה מתנדבות מהקהילה שעסקו במיפוי סוגיות בתחום החינוך והתארגנו לקידום זכויות בנושא זה.

עו"ד גלעד שר, על חוויותיו במלחמת יום הכיפורים

לקחי מלחמת יום הכיפורים עיצבו במידה רבה את דרכו של עו"ד גלעד שר, יו"ר הוועד המנהל של המכללה האקדמית ספיר, הן בצה"ל כאלוף משנה במילואים, כמפקד חטיבה משוריינת וכסגן מפקד אוגדה, והן כאזרח בשדה המדיני. בשיחה עם שלמה רז בפודקאסט "רשת עושים היסטוריה", משתף שר מחוויותיו במלחמת יום הכיפורים כתותחן טנק בגדוד 46 בחטיבה 401, אחת מחטיבות השיריון הסדירות שהיו אז בסיני: הוא נטל חלק בקרבות הבלימה ובניסיונות להגיע אל המעוזים המכותרים ע"י הצבא המצרי, והשתתף בקרבות שנכנסו למורשת הקרב של צה"ל - בהם גם המארב בוואדי מבעוק שהכריע במידה לא מבוטלת את הצבא המצרי ואת גורל המערכה בדרום.