רני בלייר זכה בפרס התרומה לאמנות הקולנוע לשנת 2020 בפסטיבל הבינלאומי לקולנוע NOIDA ה-13 בהודו

ראש התכנית לתואר ראשון בביה"ס לאמנויות הקול והמסך, במכללה האקדמית ספיר, התסריטאי, הבמאי והשחקן, רני בלייר, זכה בפרס התרומה לאמנות הקולנוע לשנת 2020 בפסטיבל הבינלאומי לקולנוע NOIDA בהודו.

הפרס יוגש במסגרת הפסטיבל הבינלאומי לקולנוע  שיתקיים בפעם ה-13 באופן וירטואלי בין 26-28 לנובמבר, אשר מאורגן על ידי לשכת התקשורת הבינלאומית ואולפני מרוואה.

הזכייה בפרס היא בעקבות סיור של בלייר ופרופ' סמי שלום שטרית, ראש בית הספר לאמנויות הקול והמסך בספיר, להודו לפני שלוש שנים,  במסגרתו ביקרו בשלושה בתי ספר למשחק ונפגשו עם סנדיפ מרוואה, הבעלים של אולפני מרווה ונשיא הפסטיבל הבינלאומי לקולנוע NOIDA.

באולפנים, בלייר העביר בין היתר שיעור בנושא יחסי בימוי משחק ועשרת המחויבויות המתבקשות משחקן, שלום שטרית הקרין את סרטו הדוקומנטרי "הפנתרים השחורים מדברים" ושניהם השתתפו בסשן ארוך של שאלות ותשובות מול הסטודנטים.

במכתב הזכייה נכתב כי לביקור של בלייר ושלום שטרית חשיבות רבה בחיזוק הקשר התרבותי בין המדינות. הסיור בהודו היה פרי ארגון ומימון השגרירות הישראלית בהודו בניצוחה של נספחת התרבות ראומה מנצור.

תעודת הוקרה לרני בלייר

סגירת מעגל

דני גבע ששיחק בסדרה 'פרשת השבוע' של רני בלייר, נכנס כעת לנעליו ויחליף אותו בתור ראש מסלול משחק בבית הספר לאמנויות הקול והמסך גבע, אשר הצטרף כמרצה לסגל בית הספר ב-2019, הוא שחקן במה ומסך ותיק ומנוסה, בוגר "בית צבי", הופיע בסרטים ובסדרות "קרוב לבית", "שנת אפס", "תיק סגור", "חדר מלחמה", "זנזורי", "החממה" ועוד רבים. זוהי סגירת מעגל עבור גבע, אשר  שיחק בסדרה 'פרשת השבוע' אותה יצר וביים רני בלייר.

ד"ר גיל בוצר פתח את הכנס הבינלאומי לחקר האימון והמנטורינג

ד"ר גיל בוצר, מרצה בכיר במחלקה לניהול המשאב האנושי, שימש דובר מרכזי בכנס הבינלאומי לחקר האימון והמנטורינג שנערך זו השנה ה-17 באוניברסיטת ,Oxford Brookes אנגליה. במסגרת הרצאתו, שפתחה את הכנס, הציג בוצר את תמונת המצב הנוכחית של חקר האימון בארגונים, באמצעות אינטגרציה של ממצאי סקירות ספרות שיטתיות ומחקרי מטא-אנליזה שפורסמו במהלך העשור האחרון. בוצר הציג מפה מקיפה של המחקר בתחום המציגה את הטריטוריות הנחקרות ביותר ומצביעה על שטחים שדורשים ביסוס נוסף או שטחים שטרם נחקרו ומסגרת מארגנת של אימון במקום העבודה המתארת את גורמי ההקשר, הקלט והתהליך  והקשר שלהם לתוצאות האימון.