המרכז הטכנולוגי להנדסאים במכללת ספיר הוגדר "מכללה ירוקה", לפי דירוג המכללות הטכנולוגיות של מה"ט (המכון הממשלתי להכשרה טכנולוגית) במשרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים.

הדירוג של מה"ט מעיד על מדדי השגיות ודיפלום (אחוז הסטודנטים המקבלים דיפלומה) גבוהים בהתאם לדרישות מדדי מה"ט. הישג זה משקף יותר מ-30 שנה של עשייה מקצועית ושאיפה למצויינות של סגל המרכז הטכנולוגי להנדסאים ספיר ושל תלמידיו.

הגדרת המרכז הטכנולוגי להנדסאים ספיר כמכללה ירוקה, מקנה למכללה חופש בהתאמת תכניות הלימוד וסגל המרצים בהתאם לדרישות שוק התעסוקה והתעשייה ובכך נהנה הסטודנט מלימודים במכללה גמישה, שעוסקת בעיקר בהכנתו לשוק העבודה בזמן אמת. 

דודו שלמה, מנהל המרכז הטכנולוגי להנדסאים: "זוהי גאווה אדירה עבורנו. העובדה כי המכללה מוגדרת כ"מכללה ירוקה" בשנה שבה משבר הקורונה מעיב ומשפיע על כל אורחות החיים, היא הוכחה לגדולתם של הסטודנטים ושל סגל ההוראה".

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

לראות את ההר
אנו נאלצים להודיע שפסטיבל קולנוע דרום הבינ"ל ה-24, שתוכנן להתקיים בין התאריכים 3–10 ביולי 2025, נדחה ויתקיים ב-6–13 בנובמבר 2025. תכנית הפסטיבל הבינלאומי ה-24 שתוכננה לחודש יולי ופורסמה לפני מספר ימים, תתמזג בחודש נובמבר עם תחרות "קולנוע דרום חדש" – תחרות סרטי הגמר של בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר –על כל 49 הסרטים הקצרים החדשים שבתחרות. תודתנו מעומק הלב לעשרות השותפים והשותפות שנרתמו להפקת מהדורת הפסטיבל, שתוכננה להיות הגדולה בתולדותיו – ועוד תהיה. ליוצרות/ים מישראל ומהעולם שבחרו בנו כבית ליצירתם – נמשיך לעשות הכל כדי לחגוג את הסרטים שלכם כאן, בדרום, יחד אתכם, בנובמבר הקרוב והלאה
ברכות לזוכים
במסגרת יריד הקריירה שהתקיים אצלנו ב-10.6, ערכנו הגרלה בין משתתפי יריד התעסוקה - ושלושה טאבלטים מצאו את דרכם לידיים הנכונות. והזוכים הם: אורלי זאודו באנצ׳י, המחלקה לניהול תעשייתי מאור פרבמן, מכינת רוח וחברה אריג אבו עסא, המחלקה ללימודים רב-תחומיים ברכות ענקיות! האגף לקשרי אקדמיה - תעסוקה ויזמות במכללת ספיר ממשיך ללוות, לקדם ולהוביל את הסטודנטיות והסטודנטים שלנו בדרך לקריירה משמעותית ומוצלחת. תמשיכו להגיע, להשתתף, להתפתח - ולפעמים גם לצאת עם פרסים.